malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

La unitat canina de la Policia Local reforça la vigilància a l'Avinguda Mediterrània, al Passeig Marítim i a les platges

La Unitat canina de la Policia Local de Malgrat de Mar patrulla cada dia des d'ahir de 18 h a 2 h de la matinada, i els caps de setmana ho farà de 18 h a 6 h. D'aquesta manera, la Policia Local reforça aquest servei que aquest estiu farà tasques de vigilància a l'avinguda Mediterrània, Passeig Marítim i platges. La Unitat canina està formada per tres gossos -Boston, Fama i Sira- i un caporal i a partir de gener, tindrà un agent més.


Destaquen que la incorporació d'unitats canines milloren el servei de les policies locals

La Policia Local de Malgrat organitza durant el dia d'avui divendres un taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines. A la jornada de treball, hi participen 30 agents de 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya. A l'inici del taller, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, i l'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, han destacat la importància de la formació contínua dels agents, així com que la incorporació d'unitats canines milloren el servei que ofereix el cos. 

 


Una vintena de Policies Locals participen en un curs d'unitats canines a Malgrat

La Policia Local de Malgrat organitza un taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines demà divendres. La comissaria de Malgrat acollirà aquest curs d'iniciació sobre aquesta tècnica d'investigació que permet arribar a empremtes oloroses, a partir de les facultats olfactives dels gossos. 30 agents de 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya prendran part en aquest curs. 


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits