malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 8 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] L'institut organitza una jornada de portes obertes virtual pel 28 d'abril

El centre ha programat una videoconferència per a cada estudi que ofereix coincidint amb la proximitat de l'inici del procés de preinscripció per als estudis postobligatoris que començarà al maig. La jornada virtual de portes obertes de l'institut es farà el 28 d'abril a partir de les 19h. Per assistir-hi cal apuntar-s'hi prèviament


[ÀUDIO] La Llar d'Infants Municipal Els Fesolets mostrarà el centre a les famílies aquest abril

El centre educatiu ha programat, d'una banda, una jornada de portes obertes per al 17 d'abril, i d'altra banda, una reunió virtual, que tindrà lloc el 20 d'abril a les 16h. Per conèixer la llar d'infants en qualsevol de les dues opcions cal demanar cita prèvia


Les escoles inicien les jornades de portes obertes per a les preinscripcions del curs 2017-2018

El termini per a les preinscripcions escolars per al curs 2017-2018 s'obrirà el proper 23 de març. Per aquest motiu, els centres educatius de Malgrat organitzen jornades de portes obertes a les famílies.


La Comunitat Terapèutica del Maresme s'obre al poble

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha organitzat una jornada de portes obertes a l'Hospital de Dia i la Llar Residència aquest matí, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d'octubre. La iniciativa, que ha inclòs un espectacle i una exposició, pretén dignificar els usuaris i els treballadors del centre i aconseguir destruir mites relacionats amb les malalties mentals.


L'AECAM fa portes obertes a l'escola de bàsquet durant el mes de setembre

L'Agrupació Esportiva de Clubs de l'Alt Maresme permet que les jugadores i jugadors nascuts entre els anys 2005 i 2013 puguin tastar l'Escola de Bàsquet durant el mes de setembre de manera gratuïta.


Obren una nova aula de P0 a la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa una nova aula a la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. Es tracta de la setena aula del centre, que té matrículats 92 nens i nenes. Les jornades de portes obertes del centre tindran lloc el 27 i 28 d'abril i les preinscripcions es podran presentar del 4 al 15 de maig.


Jornades de portes obertes de la Llar d'Infants Municipal, avui

La Regidoria d'Educació recorda que la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets celebrarà jornada de portes obertes aquest dimarts a les 10 h i a les 15.30 h. El termini d'inscripcions s'obrirà el proper 5 de maig i s'allargarà fins el dia 16.


Jornades de portes obertes de la Llar d'Infants Municipal, el 28 i 29 d'abril

La Regidoria d'Educació recorda que la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets celebrarà jornada de portes obertes els dies 28 i el 29 d'abril a les 10 h i a les 15.30 h. El termini d'inscripcions s'obrirà el proper 5 de maig i s'allargarà fins el dia 16. 


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits