malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

Comença la preinscripció escolar per al curs vinent de manera completament telemàtica

Les dades que ha facilitat la regidoria d'Educació indiquen que al febrer hi havia inscrits al padró 131 infants nascuts al 2018. Són els que han de començar Educació Infantil 3 (EI3) al setembre. A Malgrat de Mar, hi ha cinc centres educatius que ofereixen cursos d'educació infantil de segon cicle i primària, i quatre, de secundària


L'Ajuntament organitza un curs de microrelats

El curs de microrelats, organitzat per la regidoria d'Igualtat i LGTBiQ, pretén mostrar des de zero les tècniques i els recursos per a expressar experiències des de la vivència personal de les dones, però també dels homes. Per participar a la formació, que anirà a càrrec de l'escriptora Maria Sanplà, cal formalitzar una inscripció prèvia a partir d'aquest dijous


Curs per a persones nouvingudes a Malgrat

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania i el Consell Comarcal del Maresme organitzen un curs adreçat a persones nouvingudes a Malgrat de Mar perquè coneguin l'entorn. Les classes es faran entre març i abril i per participar cal fer una inscripció. 


Curs per acreditar competències en tecnologies de la informació i la comunicació

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs intensiu que permet preparar-se per a la prova d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), que fa la Generalitat. Les inscripcions per al curs, que s'impartiran al Centre Cívic, s'obren el proper dilluns.


Curs per acreditar competències en tecnologies de la informació i la comunicació

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs intensiu que permet preparar-se per a la prova d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), que fa la Generalitat. Les inscripcions per al curs s'obren el proper dilluns.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits