malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 152 registres. Mostrant pàgina 1 de 16

Repunt dels casos Covid als centres de la Corporació

Comencen a deixar-se sentir els efectes de la mobilitat de la setmana santa pel que fa al número d'ingressos per coronavirus als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Després de diversos descensos ara hi ha 25 persones ingressades en els diferents centres, 7 més que el passat dijous, quan es va fer públic el darrer recompte.


Segueixen baixant els casos de Covid als centres de la Corporació

En un context d'augment de casos de Covid que necessiten hospitalització, el número d'ingressos per aquesta malaltia als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continua a la baixa. Actualment hi ha 27 persones ingressades als hospitals de Calella i Blanes i al sociosanitari de Calella. Són 4 pacients menys que la setmana passada. Aquesta tendència, però, es podria trencar aviat donat que el risc de rebrot i l'RT continuen a l'alça.


Dues persones menys ingressades per coronavirus als centres de la Corporació

En total hi ha ingressades 31 persones. Segons el darrer recompte, fet públic aquest dijous, hi ha 11 persones a l’Hospital de Calella, 6 al sociosanitari de Calella i 14 a l’Hospital de Blanes.


Sis pacients menys ingressats per coronavirus als centres de la Corporació

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Swelva és ara de 33 persones, 6 menys que dijous 18 de març, quan es va fer públic el darrer recompte. Actualment hi ha 13 persones a l’Hospital de Calella, 9 al sociosanitari de Calella i 11 a l’Hospital de Blanes.


L'Hospital de Calella torna a permetre les visites als pacients ingressats que no tenen covid

Les visites es poden tornar a fer des d'aquest dilluns en horari de migdia o tarda. Només es permet l'entrada d'un acompanyant, que haurà de ser sempre la mateixa persona


Segueix a la baixa el número de persones ingressades per coronavirus als centres de la Corporació

Actualment hi ha 39 persones ingressades per aquesta malaltia als hospitals de Calella i Blanes i al sociosanitari de Calella. Són dues menys que el passat dilluns, quan es va fer públic el darrer recompte.


41 persones ingressades per coronavirus als centres de la Corporació

La xifra és pràcticament idèntica a la de dijous passat, quan hi havia una persona més ingressada per aquesta malaltia.


Baixa en 8 el nombre de persones ingressades per covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

Les darreres dades que ha publicat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que ara hi ha 42 persones ingressades per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes, i al sociosanitari de Calella. Les xifres indiquen que són 8 persones menys que les comptabilitzades en el darrer recompte de dilluns passat


45 pacients ingressats per coronavirus als centres de la Corporació de Salut

Segons les darreres dades que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, hi ha una persona ingressada més en relació al darrer recompte de dijous passat. En aquests moments hi ha 14 pacients ingressats per covid a l'Hospital de Calella, 12 al sociosanitari de Calella i 19 a l'Hospital de Blanes


[ÀUDIO] Centres Geriàtrics Malgrat ha tornat avui a la normalitat després de detectar 51 positius per covid entre els residents aquest mes de febrer

Segons ha detallat Raquel Faus, infermera en cap de Centres Geriàtrics Malgrat, 51 dels 104 residents han donat positiu de covid aquest mes de febrer. També han patit la malaltia 11 treballadors, dels quals 5 encara continuen de baixa. Faus ha explicat que, després de passar 15 dies "complicats i difícils", avui han tornat "a la normalitat". La infermera també ha valorat positivament el fet que la majoria dels residents s'haguessin vacunat. Faus diu que els afectats "ho han passat asimptomàtics"


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits