malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 7 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] Els Mossos d'Esquadra donen consells de seguretat a la ciutadania coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal

Les campanyes 'Vetus', dirigida a la gent gran, i 'Grèvol', encarada al comerç i compres nadalenques, que els Mossos d'Esquadra posen en marxa cada any, tornen a oferir consells de seguretat a la ciutadania coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal


Protecció Civil activa l'alerta per l'onada de calor

Segons les previsions meteorològiques, l'onada de calor tindrà el seu màxim entre aquest divendres i dissabte. Les temperatures poden arribar als 35 ºC a la costa. El Servei Meteorològic de Catalunya manté els avisos per calor fins dissabte i Protecció Civil, que ha activat l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya, el PROCICAT, demana precaució davant les temperatures previstes. La Corporació de Salut del Maresme i La Selva dóna consells als ciutadans per afrontar l'onada de calor tant a casa com al carrer.


Els farmacèutics aconsellen prendre el sol amb seny

Entre les recomanacions que fan els farmacèutics hi ha posar-nos crema solar abans de sortir de casa amb un factor de protecció 50 com a mínim, utilitzar gorres, ulleres de sol i samarretes, i hidratar-nos bé. Cal tenir especial cura amb els infants.


Protecció Civil aposta per la prevenció per evitar incendis durant la revetlla de Sant Joan

La Generalitat ha posat en prealerta el pla especial per incendis forestals a Catalunya coincidint amb la revetlla de Sant Joan. El risc d'incendi és molt elevat en algunes zones del país. Aquest fet, juntament amb l'episodi de calor d'avui i demà, fan que s'aconselli prendre totes les mesures preventives necessàries i tenir a punt els recursos humans i materials que calguin per fer front a qualsevol situació d'emergència greu.


Protecció Civil demana precaució davant l'onada de calor que ens afectarà fins aquest dissabte

Protecció Civil de la Generalitat ha activat una nova alerta del pla Procicat davant l'episodi de temperatures extremes d'avui i demà. L'Agència de Salut Pública de Catalunya també ha posat en fase 2 d'alerta el pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut. Des de la Generalitat es demana a la ciutadania extremar la precaució en les activitats a l'exterior i seguir els consells de Salut.


Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar promouen una revetlla segura

Comprar pertards en establiments autoritzats, no portar-los a la butxaca, encendre'ls en llocs adequats i sense fer servir les mans com a suport, no manipular-los, tancar portes i finestres o fer fogueres amb autorització a uns 15 metres de les vivendes lluny de les línies elèctriques o telefòniques, són alguns dels consells que donen els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar per garantir una revetlla de Sant Joan segura i sense incidències.


Consells per a la revetlla de Sant Joan

La Policia Local recorda alguns consells per gaudir de la revetlla de Sant Joan amb tota seguretat. Per la seva part, la Regidoria de Salut Pública subratlla algunes recomanacions pel que fa al consum de les tradicionals coques de Sant Joan.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits