malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 11 registres. Mostrant pàgina 1 de 2

El govern decidirà dilluns sobre la tornada al confinament comarcal

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha avançat que entre dijous i divendres sant s'han posat una cinquantena de sancions a bars i restaurants per incomplir les restriccions d'aforament.


[ÀUDIO] Setmana Santa amb càmpings oberts però hotels tancats a Malgrat de Mar

Els sectors dels càmpings i hoteler encaren la Setmana Santa amb dos panorames completament diferents a Malgrat de Mar. Mentre els càmpings han obert portes aquest mes de març, excepte un que no ha tornat a obrir des del temporal Gloria, la majoria dels hotels estaran tancats, tret del Reymar Playa que obrirà portes des del dimarts 30 fins el dimarts 6 d'abril. A més, segons Promoció Econòmica, també hi haurà dos hotels apartament oberts.


1800 esportistes han visitat Malgrat de Mar durant la Setmana Santa

Els joves que han visitat el poble durant la Setmana Santa han pres part en competicions de futbol, bàsquet i handbol.


L'ocupació als establimients turístics malgratencs durant la Setmana Santa ha fregat el 100%

Els hotels i càmpings que han obert durant la Setmana Santa han registrat una ocupació d'entre el 95 i el 100%. Així ho ha assegurat la regidora de Turisme, Carme Ponsa, que també ha destacat que Malgrat de Mar ha rebut la visita de famílies i grups d'esportistes europeus, sobretot, alemanys, anglesos, francesos i belgues, i de catalans. Les reserves d'última hora continuen generant incertesa en el sector.


El sector turístic encara la Setmana Santa amb optimisme

Les previsions del sector turític malgratenc pel què fa l'ocupació durant els dies festius de Setmana Santa són bones i s'espera l'arribada de grups de joves esportistes i famílies a Malgrat de Mar. El 50% dels hotels i tots els càmpings obriran aquests dies.


Can Palomeres celebrarà la seva tradicional processó de Setmana Santa aquest dijous

La processó de la Confraria del Nostre Pare Jesús del Perdó i Santa Maria del Calvari començarà a les 19.30 h des del carrer d'Enric Borràs.


L'Església de Sant Nicolau, protoganista de la mona de can Vives

La façana de l'Església de Sant Nicolau és el tema que han triat els pastissers de can Vives per a la mona gegant d'enguany. El mossèn Salvador Gras serà l'encarregat de trencar-la aquest dissabte a les 17:30 h davant la pastisseria Vives, que convidarà a tots els malgratencs i malgratenques a menjar-ne un tros.


El sector turístic malgratenc encara la Setmana Santa amb incertesa pel què fa a ocupació

Des de Malgrat Turisme asseguren que les reserves d'última hora fan que sigui difícil preveure quina ocupació tindran els establiments turístics del poble durant aquesta Setmana Santa. La majoria d'hotels i càmpings estaran oberts aquests dies.


Malgrat de Mar ha registrat un 80% d'ocupació durant la Setmana Santa

Tots les càmpings del municipi i els hotels, excepte un que s'està remodelant, han obert aquesta Setmana Santa i ja no tancaran fins que acabi la temporada turística, a l'octubre. L'empresa pública Malgrat Turisme SL ha valorat positivament el nombre de visitants que ha rebut Malgrat de Mar durant aquests dies. 


El sector turístic encara la Setmana Santa amb optimisme

Les previsions del sector turític malgratenc pel què fa l'ocupació durant els dies festius de Setmana Santa són bones, tot i les reserves d'última hora. Gairebé tots els establiments turístics del municipi han obert portes aquests dies.


2

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits