malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 12 registres. Mostrant pàgina 1 de 2

[ÀUDIO] Joventut fa un balanç positiu del Juliol Jove d'enguany

60 joves d'entre 13 i 18 anys han participat en l'edició d'enguany del Juliol Jove, que cada estiu agrupa activitats i tallers adreçats a adolescents. El Juliol Jove d'enguany ha estat marcat pels grups més reduïts, les mascaretes i la distància. Malgrat tot, des de la Regidoria de Joventut se'n fa un balanç positiu


[ÀUDIO] Joventut oferirà un Juliol Jove amb grups més reduïts, mascaretes i distància

Les activitats i tallers per a joves d'entre 13 i 18 anys que la regidoria de Joventut organitza els estius també es faran enguany però en grups de com a màxim deu persones, que hauran de portar mascareta i respectar la distància de seguretat. El Juliol Jove inclourà set tallers. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins el 30 de juny


El Juliol Jove tanca l'edició d'enguany amb un musical

L'actuació anirà a càrrec dels 12 nois i noies que han participat al taller El Musical, organitzat per l'Aula de Música Contrapunt. El concert serà a les 19h al Centre Cultural i l'entrada és gratuïta.


Comencen les activitats del Juliol Jove amb 134 inscrits

Tot i que hi ha tallers que s'han hagut de suspendre per manca d'inscrits, n'hi ha d'altres que, fins i tot, tenen llista d'espera. Els cursos de creació de videojocs, robòtica i dibuix són els que més èxit han tingut entre els joves.


Robòtica, creació de vídeojocs i cultura japonesa al Juliol Jove

La Regidoria de Joventut ha programat un Juliol Jove ple de novetats. Entre els nous tallers destaquen els de robòtica i programació, el de creació de vídeojocs, el de cultura i llengua japonesa i el de matemàtiques i bombolles de sabó. Les inscripcions per a prendre'n part s'han obert avui.


Els tallers de grafits, de vídeo i de creació musical, èxits del Juliol Jove

La Regidoria de Joventut va cloure divendres al Centre Cívic el Juliol Jove d'enguany amb una mostra de totes les activitats que s'havien programat en l'edició d'enguany. Les propostes que, segons Joventut, han interessat més als nois i nois aquest estiu han estat els tallers de grafits de vídeo creació i d'edició i creació musical.
 


358 infants participen al Casal Municipal d'Estiu i 54 joves als tallers

El Casal Municipal d'Estiu es va posar en marxa divendres passat amb 358 nens i nenes. L'eix d'animació d'enguany serà el circ i la mainada farà sortides a Marineland, al parc de Bombers Voluntaris de Malgrat i a l'Hotel Tropic Park. Els tallers del Juliol Jove també s'han posat en marxa amb 54 nois i noies.


Tallers de graffiti, blogs i xarxes socials, a les activitats del Juliol Jove

La Regidoria de Joventut obre avui les inscripcions per al Juliol Jove, el programa d'activitats d'estiu per a joves d'entre 13 i 17 anys. Entre les novetats, hi ha els tallers de graffiti, el de dansa urbana i el d'edició i creació musical.


Estrenen el vídeo promocional de la festa major de Sant Roc

Durant aquesta setmana s'han anat publicant a les xarxes socials de l'Ajuntament diferents peces que juntes formen el vídeo definitiu. El vídeo l'han fet els alumnes del taller d'àudiovisuals del Juliol Jove i ha comptat amb la col·laboració d'Ona Malgrat i el Servei de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament


Els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove graven l'àudio del vídeo de festa major

La Rita, en Cesc i en Pau han visitat les instal·lacions d'Ona Malgrat, on han pogut posar en pràctica alguns dels fonaments per a una correcta gestió de la veu i gravar una part de l'àudio del vídeo de la Festa Major de Sant Roc.


2

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits