malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 26 registres. Mostrant pÓgina 1 de 3

Els comerciants veuen incert el futur del sector amb el S═ a l'Órea comercial

L'Associació de Comerciants de Malgrat ha anunciat que assumeix i respecta el resultat de la consulta popular, en què 1.296 malgratencs i malgratenques dels 2.006 que van anar a votar van dir SÍ a l'àrea comercial que es proposa construir a Escultor Clarà. Tot i la incertesa que els comerciants diuen que ara els genera aquesta situació, asseguren que continuaran treballant de valent.


Malgrat de Mar diu S═ a l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ

1.296 dels 2.006 malgratencs i malgratenques que han anat a votar aquests tres dies de consulta popular han dit SÍ a l'àrea comercial, que un promotor ha proposat construir a la zona d'Escultor Clarà. El NO ha recollit 695 vots; i n'hi ha hagut 7 en blanc i vuit nuls. La participació ha estat del 12,87%.
 


Tanquen les urnes amb un 12,87% de participaciˇ a la consulta sobre l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ

2.006 malgratencs i malgratenques dels 15.587 que estaven cridats a les urnes han participat a la consulta popular sobre l'àrea comercial que un promotor proposa construir a la zona d'Escultor Clarà. Aquest dissabte, tercera jornada de votacions, han votat 1.369 persones, que se sumen a les 637 que ho van fer entre dijous i divendres a l'Ajuntament. Ara començarà el recompte de vots per conèixer què han decidit els ciutadans.


10,03% de participaciˇ a la consulta sobre l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ a les 18h

1.564 malgratencs i malgratenques dels 15.587 que estan cridats a les urnes han votat fins les 18h a la consulta popular sobre l'àrea comercial que un promotor proposa construir a la zona d'Escultor Clarà. Aquest dissabte, tercera jornada de votacions, han votat 927 persones, que se sumen a les 637 que ho van fer entre dijous i divendres a l'Ajuntament.


7,9% de participaciˇ a la consulta sobre l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ a les 13h

Les primeres dades de participació d'avui indiquen que a les 13h, 1.231 malgratencs i malgratenques dels 15.587 que estan cridats a les urnes ja han votat a la consulta popular sobre l'àrea comercial que un promotor proposa construir a la zona d'Escultor Clarà. Aquest dissabte, tercera jornada de votacions, han votat 594 persones, que se sumen a les 637 que ho van fer entre dijous i divendres a l'Ajuntament.


Comenša la darrera jornada de consulta popular per decidir el futur d'Escultor ClarÓ

Els malgratencs i malgratenques que encara no han participat a la consulta sobre l'àrea comercial que es proposa construir a la zona d'Escultor Clarà avui ho podran fer fins les 20h a l'Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, a Serveis Personals i a l'Arxiu Municipal. Dels 15.587 ciutadans que estan cridats a les urnes, 637 ja van votar entre dijous i ahir divendres. Les dues primeres jornades de consulta han estat caracteritzades per les cues, que s'han format a l'entrada de l'Ajuntament.


334 persones voten a la segona jornada de consulta sobre l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ

Les cues a l'entrada de l'Ajuntament han marcat de nou la segona jornada de la consulta popular que ha de permetre decidir el futur de la zona d'Escultor Clarà. 637 malgratencs i malgratenques dels 15.587 que estan cridats a les urnes ja han pres part en aquest procés participactiu, que s'allargarà fins aquest dissabte. Demà es podrà votar a l'Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, a Serveis Personal i a l'Arxiu Municipal entre les 9h i les 20h.


Es reediten les cues en la segona jornada de la consulta per decidir el futur d'Escultor ClarÓ

La segona jornada de la consulta popular sobre l'àrea comercial que un inversor proposa construir a Escultor Clarà ha començat avui a les nou del matí. 199 persones ja s'han apropat aquest divendres a les 12h a l'Ajuntament per votar. Amb els 303 votants que van participar ahir, sumen 502. Les cues avui també han arribat al carrer en alguns moments.


303 persones voten a la primera jornada de consulta sobre l'Órea comercial d'Escultor ClarÓ

Les cues a l'entrada de l'Ajuntament han marcat la primera jornada de la consulta popular que ha de permetre decidir el futur de la zona d'Escultor Clarà. 303 malgratencs i malgratenques dels 15.587 que estan cridats a les urnes ja han pres part en aquest procés participactiu, que s'allargarà fins dissabte. Demà també es podrà votar a l'Ajuntament entre les 9h i les 14h.
 


El govern titlla de partidista el posicionament del PSC

El govern de Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP ha respost a les declaracions que ha fet l'exalcalde socialista Joan Mercader sobre la consulta de l'àrea comercial que es proposa construir a Escultor Clarà. El govern demana coherència al PSC i lamenta que el partit tingui un "posicionament partidista".


2 3

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits