malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] La Llar d'Infants Municipal Els Fesolets mostrarà el centre a les famílies aquest abril

El centre educatiu ha programat, d'una banda, una jornada de portes obertes per al 17 d'abril, i d'altra banda, una reunió virtual, que tindrà lloc el 20 d'abril a les 16h. Per conèixer la llar d'infants en qualsevol de les dues opcions cal demanar cita prèvia


[ÀUDIO] Els Fesolets manté la matrícula viva de cara al curs 2020-2021

48 infants són els que, a data 25 de juny, s'han inscrit ja a la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. Tot i que el període de preinscripcions es va tancar el 9 de juny, encara hi ha places disponibles. La regidora d'Educació, Lurdes Borrell, ha explicat que les educadores treballen per tal de garantir que el curs vinent es pugui obrir el centre "amb totes les mesures de seguretat"


El control dels esfínters centra una nova xerrada a la Llar d'Infants Municipal

La Llar d'Infants Municipal Els Fesolets ha programat per avui a les 17:15h una xerrada sobre el control dels esfínters. L'activitat s'emmarca en un cicle de conferències que la llar organitza cada curs obertes a tots els pares i mares del poble.


Els Fesolets treballaran amb materials més naturals durant aquest curs

La llar d'infants Els Fesolets ha començat el curs apostant per nous materials més naturals per fer experimentar als nens i nenes d'una manera més sensorial. La directora Tania Rodriguez ha explicat que "les activitats seran més actives i enfocades en l'experimentació". A més, s'ha canviat l'organització de les aules per tal d'ajustar els diferents espais a les necessitats dels infants. El total d'alumnes que acull la llar enguany és de 80, però encara queden places vacants. Les matrícules es mantindrran obertes tot l'any fins que estiguin completes.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits