malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 94 registres. Mostrant pàgina 4 de 10

La secció local d’ERC realça el paper de les dones de la República i la Guerra Civil

La historiadora malgratenca Sílvia Carceller va protagonitzar anit la xerrada República i Guerra Civil en femení, que ERC de Malgrat de Mar havia organitzat coincidint amb la proximitat Dia Internacional de les Dones, que es commemora el 8 de març. L'activitat va comptar amb la participació d'una trentena de persones.


ERC parlarà de 'República i Guerra Civil en femení' avui a la biblioteca

La historiadora malgratenca Sílvia Carceller unirà dones amb República i Guerra Civil en l'acte que la secció local d'ERC ha programat per avui a les 20h a la biblioteca La Cooperativa. La proposta, que tindrà format de xerrada - col·loqui, s'ha organitzat coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones.


ERC recapta 1.800 euros al Sopar Groc pels presos i exiliats polítics

Els diners que es van recollir al Sopar Groc Solidari, que va tenir lloc dissabte passat a les Peixateries Velles, aniran destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils i serviran per ajudar econòmicament les famílies dels presos i exiliats polítics.


186 persones participen al sopar groc pels presos i exiliats polítics

L’acte, que va tenir lloc dissabte a la nit a les Peixateries Velles, va comptar amb la presència de Pere Aragonès, vicepresident del govern de la Generalitat. Aragonès va defensar que “no s’ha de deixar de reivindicar el paper dels companys empresonats i exiliats; líders socials i polítics d’aquest país”. Francesc Riera, cunyat d'Oriol Junqueras, també va assistir al sopar.


ERC farà un sopar per recaptar fons pels familiars dels presos i exiliats aquest dissabte

L'acte, que tindrà lloc a les Peixateries Velles a partir de les 21h, comptarà amb la presència de Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, i de Francesc Riera, cunyat d'Oriol Junqueras. Els beneficis que es recullin amb la venda dels tiquets, que ja es poden comprar, es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils.


ERC anima els malgratencs a votar NO a l'àrea comercial i a promoure un canvi en el planejament urbanístic

La secció local d'ERC va fer acte de campanya pel NO a l'àrea comercial d'Escultor Clarà anit al Centre Cultural. La construcció dels 260 habitatges que proposen els inversors i el possible creixement de la població van ser uns dels temes que més van inquietar els assistents. En aquest sentit, ERC defensa la necessitat de dir NO al projecte i posar sobre la taula la necessitat de modificar el Pla d'Ordenament Urbanístic Municipial (POUM) per promoure un creixement del municipi "sostenible i ordenat".


ERC farà campanya pel NO a l'àrea comercial d'Escultor Clarà avui al Centre Cultural

ERC de Malgrat exposarà avui als malgratencs i malgratenques els motius pels quals considera que s'ha de votar NO a la consulta per l'àrea comercial que es proposa desenvolupar a Escultor Clarà. L'acte tindrà lloc a les 20:30h al Centre Cultural.


ERC defensarà el NO a la campanya de la consulta sobre l'àrea comercial a Escultor Clarà

La decisió de defensar el NO s'ha pres després d'un debat intents entre militants i simpatitzants del partit. ERC considera que Malgrat de Mar ha de créixer de manera sostenible i ordenada i qüestiona que el projecte que proposen els inversors privats s'adequï al model de poble pel qual aposta el partit. L'argumentació d'ERC per defensar el NO s'articula en sis eixos temàtics: habitatges per població, serveis, comerç, llocs de treball, habitatge protegit i hisenda municipal.
 


ERC demana que s'inclogui el Passeig Marítim als pressupostos de l'Estat

Els senadors Bernat Picornell i Quim Ayats van visitar Malgrat de Mar ahir i es van reunir amb els regidors d'ERC Ramir Roger i Ester Martínez, i amb l'alcaldessa Carme Ponsa (JXM). Picornell i Ayats, que es van posar a disposicó de l'Ajuntament pel que faci falta, van explicar que han demanat que s'incloguin als pressupostos de l'Estat la remodelació del Passeig Marítim, l'obertura de l'avinguda de la Mediterrània i la construcció d'un nou equipament sociocultural o esportiu al poble.


ERC demana a PSC que expliqui als malgratencs la intenció de construir un nou ajuntament a Can Palomo

ERC considera que els socialistes també "han de ser valents" i han d'explicar als malgratencs i malgratenques que la voluntat del PSC és construir un nou ajuntament a Can Palomo i no només l'oficina de Turisme i un museu dedicat a la figura de Fèlix Cardona, tal i com s'havia anunciat. El partit republicà ha assegurat que, tot i que va mostrar la voluntat d'adquirir la finca a l'inci amb uns altres usos, no va intervenir en cap negociació amb la propietat. ERC diu que la compra de can Palomo "ha sortit de les prioritats del partit a curt termini".


1 2 3 5 6 7 8 9 10

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits