malgratcomunicacio.cat

En directe

Moment previ a l'inici de la primera sessió de la Cantata. Foto: Ona Malgrat.

200 nens i nenes participen a la 1a Cantata Escolar

Els alumnes de 2n de Primària de totes les escoles de Malgrat van participar ahir a la 1a Cantata Escolar al Parc Francesc Macià. Els 200 nens i nenes, d'entre 7 i 8 anys, van interpretar Rebel·lió a la cuina. L'acte, organitzat per la Regidoria d'Educació i totes les escoles del poble, va comptar amb una primera actuació al matí per a la resta d'alumnes i a la tarda, se'n va fer una altra, oberta a les famílies.Publicat:
08-05-2014 / 09:49:41
Actualitzat:
09-05-2014 / 09:48:32

La 1a Cantata Infantil va triar la composició Rebel·lió a la cuina i va incloure nou temes musicals. Es van fer dos passis de l'espectacle: el primer, que va tenir lloc al matí adreçat a alumnes de les escoles, i el segon, obert a les famílies, que es va fer a la tarda. Els alumnes van assajar aquesta cantata durant les classes de música de cada centre escolar. La regidora d'Educació, Mercè Mora, ha destacat l'esforç que han fet totes les escoles per tal de fer realitat el projecte. Mora ha avançat que la intenció és repetir l'experiència l'any que ve.

Una de les curiositats d'aquesta iniciativa és que la imatge de la Cantata Escolar ha estat realitzada pels mateixos nens i nenes. Cinc alumnes dels diferents centres van ser seleccionats pel fer el dibuix.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits