malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la campanya de Sant Jordi de Malgrat Centre. FOTO: Ona Malgrat

40 premiats en el sorteig de Sant Jordi dels comerciants del centre

L'Associació de Comerciants Malgrat Centre va sortejar ahir 40 experiències entre els seus clients per dinamitzar el comerç del municipi. La campanya, que ha coincidit amb Sant Jordi, ha recollit unes 8.000 butlletes.Publicat:
24-04-2014 / 13:28:17
Actualitzat:
24-04-2014 / 13:57:12

La campanya de Sant Jordi de l'Associació de Comerciants Malgrat Centre ha funcionat igual que d'altres que l'entitat ha dut a terme com la Pollastrada de Nadal. Els clients dels establiments associats havien d'emplenar les butlletes que se'ls facilitava en realitzar les seves compres per dipositar-les després a les urnes que tenia cada establiment. Els comerciants van sortejar les 40 experiències, una per cada botiga participant, ahir a la plaça de l'Església coincidint amb Sant Jordi.

Cèlia Hernández, presidenta de l'Associació de Comerciants Malgrat Centre, ha valorat positivament la campanya. N'ha destacat la participació ja que s'ha aconseguit recollir unes 8.000 butlletes. Hernández ha explicat que, per a l'entitat, aquesta actuació "ha estat molt important". De fet, els botiguers no descarten tornar a organitzar-ne de similars properament.

La iniciativa, que ha dut a terme l'Associacó de Comerciants Malgrat Centre, ha comptat amb la col·laboració de Malgrat Turisme S.L. i l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits