malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell del MalgART 2014. Foto: Malgrat Comunicació.

MalgrART arrenca per Sant Jordi amb un programa ple de novetats

MalgrART, la iniciativa cultural que porta l'art al carrer coincidint amb Sant Jordi, arriba a la quarta edició amb novetats adreçades a la mainada i als més joves. Una gimcana per ajudar a Sant Jordi a trobar la princesa, una batucada i un concert de grups musicals locals són tres de les activitats que s'han inclòs al programa d'enguany. MalgrART té lloc entre avui i el 27 d'abril i inclou teatre, música, poesia, pintura i dansa, entre altres.Publicat:
22-04-2014 / 10:30:29
Actualitzat:
22-04-2014 / 11:18:24

La quarta edició del MalgrART comença, a diferència dels anys anteriors, amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, que es commemora el 23 d'abril. Un taller a la biblioteca La Cooperativa donarà el tret de sortida a la programació d'enguany, avui a les 17 h. Serà el preludi d'un Sant Jordi ple d'activitats. A banda de les tradicionals parades de llibres i roses, que hi haurà durant tot el dia a la plaça de l'Església, al matí s'explicaran contes i llegendes de Sant Jordi als més petits a la mateixa plaça. A més, els nens i nenes podran prendre part en l'activitat Sant Jordi busca el drac organitzada pel Centre Lúdic Tastaolletes. A la tarda, hi haurà una gimcana per donar la benvinguda a Sant Jordi. Els infants que hi participin podran ajudar al cavaller a trobar la princesa. L'activitat començarà a les 17:30 h a davant de l'Ajuntament. Paral·lelament, hi haurà un Sant Jordi dibuixat a la plaça d'Anselm Clavé per tal que els infants el pintin amb guix, i també el llibre gegant de la biblioteca La Cooperativa. Les activitats de Sant Jordi acabaran amb l'acte De la rosa i el llibre: l'art d'estimar, que tindrà lloc a les 20 h a la biblioteca.

Entre les novetats que s'han inclòs al programa d'activitats del MalgrART hi ha també la batucada, que protagonitzaran Els Batuchiks el dissabte 26 d'abril a les 12 h a la plaça d'Anselm Clavé; i el concert amb els grups musicals locals Just Now, M&M i Hidrophonics, que es farà dissabte a les 20:30 h al Centre Cívic.

Al MalgrART 2014 tampoc hi faltaran activitats que ja s'han organitzat en les edicions anteriors com, per exemple, la mostra de puntaires, les sardanes, el taller de pintura, l'espectacle de música i foc, el teatre o el Petit concert per a petits músics. A més, es lliuraran els premis dels concursos de fotografia i de curtmetratges. Aquest acte tindrà lloc aquest dijous a les 21 h al Centre Cultural.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits