malgratcomunicacio.cat

En directe

Els joves que participen a l'intercanvi són del Maresme, d'Alemanya i d'Itàlia. Foto: Malgrat Comunicació.

21 joves alemanys, italians i maresmencs, participen en un intercanvi a Malgrat

Els joves, d'edats compreses entre els 19 i els 29 anys, prenen part en el segon intercanvi del Create'n'Share. Un projecte que promouen l'Associació Nexes Interculturals de Joves per Europa i el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. El regidor de Joventut Jordi Romero i Blanca Arbell, consellera de Joventut del Consell Comarcal del Maresme, els han rebut avui a l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Els nois i noies faran tallers entre demà i dissabte en diversos municipis de la comarca.Publicat:
16-04-2014 / 11:17:19
Actualitzat:
17-04-2014 / 11:17:05

El projecte Create'n'Share s'emmarca en el programa Europeu Youth in action, que promou l'aprenentatge a través de l'educació no formal, amb metodologies participatives i autodirigides. Raquel Valenzuela, coordinadora de l'intercanvi, ha explicat que la iniciativa vol mostrar als joves què és un intercanvi per tal que n'organitzin de nous.

Els 21 nois i noies que participen en la iniciativa van arribar a Malgrat divendres passat i s'hi estaran fins dilluns de la setmana vinent. Són del Maresme, de Sinzing (Alemanya) i de Pàdua (Itàlia), i conviuen junts en un aparthotel del municipi. En aquest sentit, Valenzuela ha destacat que amb aquesta convivència es "magnifica" l'experiència. A banda de prendre part en activitats d'intercanvi cultural, també aprenen a cuinar plats d'altres països, practiquen idiomes i creen tallers, que duran a terme entre demà i dissabte a Calella, Cabrera de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Dalt i Vilassar de Mar.

Amb els tallers, que seran d'instruments, d'il·lustració, de jocs en equip o de braçalets, entre altres, els organitzadors de l'intercanvi pretenen donar a conèixer la iniciativa als joves de la comarca per tal d'engrescar-los a prendre'n part. A Malgrat de Mar s'ha programat un taller d'intercanvis que tindrà lloc dissabte a les 17 h al Centre Cívic.

El regidor de Joventut Jordi Romero i la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Maresme, Blanca Arbell, han valorat positivament l'intercanvi en la recepció oficial que s'ha fet avui als joves a l'Ajuntament. Arbell ha destacat que iniciatives com aquesta "ens enriqueixen a tots".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits