malgratcomunicacio.cat

En directe

El diploma que acredita un establiment com a

23 establiments ja són "Tourist friendly"

Malgrat Turisme SL i l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre posen en marxa la campanya Tourist friendly el proper mes de maig. Aquest dimarts, 23 establiments han rebut la seva certificació com a Tourist friendly, de mans de l'alcaldessa Conxita Campoy. Aquesta campanya pretén apropar el turisme al comerç del poble.Publicat:
16-04-2014 / 10:14:38
Actualitzat:
16-04-2014 / 10:24:21

Després de rebre dues sessions de formació -d'idiomes i d'informació local- 23 establiments de l'Associació de Comerciants Malgrat Centre han rebut la certificació com a Tourist friendly, és a dir, establiment amic del turista. L'adjunt de gerència de l'empresa pública Malgrat Turisme SL, Toni Riera, ha valorat positivament la rebuda que ha tingut la campanya entre els botiguers. Riera ha afegit, a més, que es farà un tercer dia de formació en què s'ensenyarà el rus. La classe anirà a càrrec de la informadora de l'Oficina de Turisme de la plaça de l'Àncora que és russa.

Els botiguers que han estat certificats com a Tourist friendly oferiran ara descomptes i ofertes als turistes a través d'unes targetes, que es repartiran a l'Oficina de Turisme de l'Àncora i de Ca l'Arnau a partir del proper mes de maig. 

Tourist friendly és el nom de la campanya que cerca apropar els turistes que visiten Malgrat de Mar, que s'allotgen al Passeig Marítim, fins al comerç local. L'alcaldessa, Conxita Campoy, ha animat als comerciants a continuar fent propostes per promoure el sector i ha ofert el suport de l'Ajuntament per portar-les a terme. La presidenta de l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre, Cèlia Hernández, ha agraït la col·laboració dels botiguers en aquesta iniciativa i també ha apostat per continuar treballant en aquesta línia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits