malgratcomunicacio.cat

En directe


Les estafes i els robatoris a l'interior dels domicilis són els perills que més temen les persones grans

Els Mossos d'Esquadra van donar consells de seguretat a la gent gran del poble dijous passat al Casal dels Jubilats. Les estafes i el perill que pot suposar retirar les pensions en metàl·lic de les entitats bancàries a final de mes són dos dels temes que la policia va tractar en el transcurs de la xerrada.Publicat:
14-04-2014 / 13:19:16
Actualitzat:
14-04-2014 / 14:22:32

Segons els Mossos d'Esquadra, a les persones grans els preocupen les estafes relacionades amb les revisions del gas natural o del butà, i els robatoris a l'interior dels seus domicilis. En aquest sentit, el caporal dels Mossos d'Esquadra Llorenç Silva ha explicat que "tenen por perquè moltes vegades estan soles a casa".

Des de la policia de la Generalitat recorden que les empreses que treballen amb gas natural o butà avisen prèviament que es farà la revisió pertinent i indiquen, a més, el cost aproximat que tindrà. Silva ha afegit, a més, que una persona autoritzada per la companyia revisarà la instal·lació, ens indicarà si hi ha alguna anomalia i, en cas que hi sigui, "ens dirà quina és i ens donarà un plaç per poder-la arreglar".

Un altre dels problemes que els Mossos d'Esquadra han exposat a la gent gran ha estat el perill que que pot suposar retirar les pensions en metàl·lic de les entitats bancàries a final de mes. En aquest sentit, el caporal Llorenç Silva ha destacat que els pensionistes són moltes vegades "víctimes propiciatòries de delinqüents que no tenen cap mena de cura i que els trien per la facilitat que comporta el fet que se'ls pugui enganyar o treure aquests diners".

Els Mossos d'Esquadra consideren clau difondre consells de seguretat a col·lectius de risc com la gent gran perquè, entre d'altres coses, són víctimes moltes vegades de fets delictius. A banda del nostre municipi, la policia també duen a terme aquesta campanya preventiva amb la gent gran en d'altres pobles de la comarca.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits