malgratcomunicacio.cat

En directe


18 fotografies i 2 curtmetratges participen al MalgrART d'enguany

En la tercera edició del Concurs de Curtmetratges amb Smartphone només s'han presentat dos treballs a la categoria d'adults. En el Concurs de Fotografies han estat 7 els participants que han enviat un total de 18 imatges. Aquestes fotografies estan exposades des d'avui i fins el 30 d'abril en diferents comerços del poble. El lliurament de premis dels dos concursos es farà el dijous 24 d'abril.Publicat:
14-04-2014 / 11:02:16
Actualitzat:
14-04-2014 / 11:44:54

La poca participació que ha tingut el Concurs de Curtmetratges del MalgrART d'enguany ha fet plantejar-se als organitzadors alguns canvis de cara a l'any vinent. En aquest sentit, el regidor de Cultura i Joventut Jordi Romero ha explicat que, tot i que s'intentarà mantenir el format de l'activitat, segurament es desvincularà del MalgrART "per poder-lo orientar cap a altres temàtiques que siguin molt més participatives".

El Concurs de Fotografies Visions de MalgrART, en canvi, ha aconseguit mantenir la participació de les dues edicions anteriors. S'han recollit 18 imatges que han estat elaborades per 7 persones. Aquestes imatges s'exposen als comerços del centre del poble des d'avui i fins el dia 30 d'abril. Després, durant el mes de maig, es podran visitar al Centre Cívic.

El lliurament de premis dels concursos de fotografia i de curtmetratges del MalgrART d'enguany tindrà lloc el dijous 24 d'abril a les 21 h al Centre Cultural.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits