malgratcomunicacio.cat

En directe

Un vehicle de la policia local de Malgrat de Mar
Societat

Cap incident a Malgrat en la primera nit sense toc de queda després de sis mesos

La policia local només ha hagut de fer presència al Passeig Marítim per dissoldre alguns grups de joves que s'hi havien concentrat.Publicat:
09-05-2021 / 12:02:13
Actualitzat:
09-05-2021 / 20:38:39

La primera nit sense toc de queda ni estat d'alarma s'ha viscut sense incidents a Malgrat de Mar segons ha informat la policia local. A mitjanit ha quedat sense efecte l'estat d'alarma que va declarar el govern espanyol el 13 de març de l'any passat per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. I amb la seva retirada també ha desaparegut el toc de queda, que limitava els moviments de la ciutadania entre les 10 del vespre i les 6 de la matinada excepte per causes justificades. Aquest dissabte s'ha donat la circumstància, però, que a les 10 del vespre encara era vigent l'estat d'alarma i, per tant, la limitació de moviments, donat que el seu aixecament no estava previst fins aquest 9 de maig.

La policia local només ha hagut de fer acte de presència al Passeig Marítim, on s'han concentrat alguns grups de joves i els agents han hagut d'intervenir per evitar que es formessin grups massa nombrosos donat que segueix vigent la prohibició que les concentracions siguin de més de sis persones, una prohibició decretada per la Generalitat de Catalunya i que ha rebut l'aval de la justícia.

La passada nit la policia local de Malgrat ha fet un total de quatre serveis.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits