malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] L'educadora social Sònia Fontseca presenta el seu llibre 'La base del iceberg' aquest divendres a la biblioteca

La presentació de l'acte, que començarà a les 20h, anirà a càrrec de la mateixa autora i del psiquiatra Valentí Agustí, president de la Fundació Privada Molí d'en Puigvert i de la Comunitat Terapèutica del MaresmePublicat:
06-05-2021 / 11:15:24
Actualitzat:
06-05-2021 / 11:58:02

La base del iceberg. Fundamentación psicobiológica de los factores de riesgo del trastorno de conducta adictiva és un manual que descriu els factors que condueixen a la insatisfacció psicoemocional i, per tant, a la possibilitat de patir un trastorn de conducta addictiva.

El llibre neix de la voluntat de l'autora de millorar la visió social en relació a aquest trastorn per tal que es consideri com una malaltia. En aquest sentit, Sònia Fontseca diu que "hi ha una visió molt negativa i molt equivocada" sobre aquest trastorn". "Vaig descobrir que l'origen d'aquesta addició no és molt coneguda i la gent sempre ho acostuma a associar a un hàbit mal gestionat i no veu que en realitat és una malaltia molt greu que afecta de manera psicològica, emocional i física", assegura Fontseca.

L'educadora social fa referència també a la responsabilitat de tots i totes a l'hora d'evitar estigmatitzar les persones que pateixen un trastorn de conducta addictiva. Fontseca comenta que és important "obrir la mirada" per apropar-nos als qui es troben en aquesta situació per entendre'ls.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits