malgratcomunicacio.cat

En directe

Miquel Àngel Ruiz als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[VÍDEO] Entrevista Política amb Miquel Àngel Ruiz (Junts per Malgrat)

Avui dimecres ha passat per l'entrevista política el regidor de Junts per Malgrat, Miquel Àngel Ruiz. Durant l'entrevista amb Ona Malgrat, Ruiz ha parlat de les conseqüències que la pandèmia ha tingut en el sector de la restauració i el turisme. Segons ell, els responsables de bars i restaurants "han d'obrir més hores ja perquè sinó hauran d'acabar tancant". A més, sobre el toc de queda considera que s'ha de mantenir perquè sinó es crearan "festes" o concentracions a les platges. També aposten des de JxM de concedir més bonificacions als empresaris turístics. Miquel Àngel Ruiz recorda que el seu partit ja portava al programa electoral fer una base nàutica ja que, "Malgrat de Mar viu de cara al mar".

D'altra banda, considera que a nivell cultural s'han de programar més activitats ja que l'oferta actual de Malgrat de Mar "és insuficient". D'aquí a poques setmanes es fa la Shopping Night i jo crec que es podrien fer mini concerts repartits per tot el poble perquè no s'acumuli molta gent. Altres pobles dels voltants s'estan movent, sembla que nosaltres esperem a veure què fan els altres pobles".

En quant al futur teatre que ha presentat el govern, Ruiz creu que "el teatre no es pot començar per la teulada. Des de JxM creiem que hi ha d'haver una base. Tenim cartellera per fer un teatre? Els pobles del costat com Tordera, Blanes, Pineda o Tossa tenen molts problemes per mantenir els seus teatres".Publicat:
05-05-2021 / 13:21:21
Actualitzat:
05-05-2021 / 14:09:02

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits