malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Mireia Hernández: "La setmana passada va ser complicada a les escoles. Ara es detecta que alguns casos positius entre els escolars presenten símptomes"

Aquesta setmana ha arribat un lot de 120 dosis de vacunes AstraZeneca que s'administran aquest divendres al matí a Can Campassol. Segons la infermera Mireia Hernández, aquestes dosis s'administraran a les persones d'entre 60 i 69 anys que prèviament han demanat cita al CAP. A més, també han arribat noves dosis de Pfizer que s'administran de dimarts a divendres. Segons les previsions, la propera setmana ja es vacuran les persones d'entre 72 i 71 anys.

Mireia Hernández, que també és la referent covid a les escoles, ha reconegut que la setmana passada "va ser complicada" als centres escolars perquè es van haver de confinar 5 grups-classe. Actualment, hi ha 3 grups-classe en aïllment. El que subratlla Hernández és que ara en aquests tancaments "són nens que presenten simptomatologia ja que fins ara els positius eren contacte d'un positiu i asimptomàtics". La simptomatologia és, segons ella, lleu i "és com un refredat: cansament, malestar, mal de coll, de cap, febre o diarrea". Com és molt transmissible, diu Mireia Hernández, el més important és fer un aïllament domiciliari correcte i estricte. Publicat:
04-05-2021 / 16:23:29
Actualitzat:
04-05-2021 / 17:04:38

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits