malgratcomunicacio.cat

En directe

Sergi Cardona i Clara Casado als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Clara Casado: "El policia de proximitat ha de fomentar l'escolta activa i ha de saber en tot moment quina és la millor manera de comunicar"

Des de principis d'aquest any s'ha posat en marxa el servei de la policia de proximitat de la Policia Local de Malgrat de Mar. En un primer moment s'ha desplegat al barri de Malgrat Nord i la idea, tal i com reconeix el regidor de Seguretat Ciutadana i responsable de la Policia, Sergi Cardona, és anar incrementant el servei a la resta del municipi en un futur.

Reflexionem sobre les primeres passes que ha donat la denominada policia de proximitat a Malgrat de Mar durant aquests primers 4 mesos des que es va implantar i també sobre un dels aspectes importants com és la formació que han rebut els agents de la policia per desenvolupar aquesta tasca. La responsable de la formació és Clara Casado, coach especialitzada en comunicació, intel·ligència emocional i mediació.

Casado ha destacat que el Policia de barri ha de ser "molt proper i resolutiu, ha de tenir moltes habilitats socials. Això implica que ha de fomentar l'escolta activa, la manera de comunicar i tot el que té a veure amb la mediació i la resolució de conflictes. Si no identifiquem bé un problema després de l'escolta activa i la comunicació, no es pot donar una solució eficaç".Publicat:
04-05-2021 / 13:28:18
Actualitzat:
04-05-2021 / 15:10:09

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits