malgratcomunicacio.cat

En directe

Carpa de Ciutadans a les Peixateries Velles

C's constitueix formalment l'agrupació local de Malgrat de Mar

La formació taronja ha instal·lat aquest diumenge una carpa a les Peixateries Velles per explicar les seves propostes en clau local i ha comptat amb la presència del portaveu al Parlament, Nacho Martín Blanco.Publicat:
02-05-2021 / 12:06:52
Actualitzat:
02-05-2021 / 12:11:39

Ciutadans (C's) ja ha constituït formalment l'agrupació local del partit a Malgrat de Mar. Segons els estatuts de la formació política són necessaris almenys 15 afiliats per constituir una agrupació, xifra que a Malgrat de Mar ja s'ha superat segons ha explicat a Ona Malgrat el portaveu local Marc Kalhedi.

Aquest diumenge al matí han instal·lat una carpa informativa a les Peixateries Velles per explicar les seves propostes en clau municipal, entre les quals destaquen una auditoria externa de gestió i financera de l'Ajuntament “que mai s'ha fet a Malgrat i que ajudarà a detectar despeses supèrflues que es podrien destinar a polítiques per lluitar contra la pandèmia”. Des de C's també proposen impulsar accions contra l'ocupació il·legal d'habitatges.

Per la seva banda, el portaveu de C's Nacho Martín Blanco ha destacat que l'agrupació local de C's a Malgrat es constitueix “en un moment en el que la polarització a tot Espanya i a Catalunya concretament fa difícil apostar per una proposta de centre, liberal, reformista, amb voluntat d'acords, amb una mentalit i esperit molt de la transició. De ser capaços d'arribar a acords a esquerra i a dreta, de fer de frontissa entre els partits clàssics de la dreta i l'esquerra i evitar la radicalització que proposen els extrems a la vida política catalana”.

C's ha presentat candidatura en les dues darreres convocatòries d'eleccions municipals (2019 i 2015) però en totes dues s'ha quedat a les portes d'obtenir representació al plenari municipal de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits