malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Ja es pot veure l'exposició dels punts de llibre sobre la Capitalitat del Bàsquet Femení del concurs escolar

L' alumna Neus Pla de l'Escola Vedruna a la categoria de 5è de Primària; Alèxia Brunet, també de l'Escola Vedruna, a la categoria de 6è de Primària; Èlia Mas de l'Escola Fonlladosa en la categoria de 1r de d'ESO i Noah Díaz de l'Institut Ramon Turró i Darder en la de segon d'ESO són les guanyadores del concurs de punts de llibre sobre la Capitalitat del Bàsquet Femení que ha convocat la Regidoria d'Esports. Un concurs adreçat als escolars d'entre 5è de Primària i 2n d'ESO dels centres educatius del municipi. Segons l'Ajuntament, s'han presentat 578 treballs.

Des d'avui dilluns es poden veure tots els treballs que s'han presentat a aquest concurs en una exposició que es pot visitar fins al 30 d'abril al Pavelló Germans Margall. Publicat:
19-04-2021 / 10:44:09
Actualitzat:
19-04-2021 / 14:17:26

Els punts de llibre guanyadors seran editats per l'Ajuntament i es repartiran entre tots els alumnes de les escoles del municipi. A més, la ciutadania també en podrà tenir un, recollint-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a l'Ajutament. El pròxim 25 d'abril es farà un acte per lliurar els premis, que tindrà lloc a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 10 h. 

El jurat del concurs estava format pel regidor d'Esports, Ludwig Hasko, el representant de l'AECAM, Brian Gomis, el mestre ninotarie Julián Ariza i la cap d'Àrea dels Serveis a la Persona de l'Ajuntament, Carme González.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits