malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] El MalgrART torna a portar la cultura al carrer aquest Sant Jordi

Malgrat de Mar tornarà a celebrar aquest any el Sant Jordi al carrer amb tota una sèrie de propostes culturals i lúdiques que s'enllaçaran amb el MalgrART. La regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat que aquest any també demanen als malgratencs i malgratenques que omplin els balcons i finestres de dracs, roses, relats i poemes. La idea és que els balcons i façanes del municipi es vegin amb les manualitats amb motiu del Sant Jordi i que els mateixos ciutadans les comparteixen a les xarxes amb l'etiqueta #santjordimalgrat.

La Regidoria de Cultura ha preparat tota una sèrie d'activitats com ara espectacles de titelles i narracions orals que es faran el mateix divendres 23 d'abril, diada de Sant Jordi. La resta d'activitats es faran al llarg del cap de setmana del 24 i 25. Concretament, dissabte 24 hi haurà recitals oberts de l'Aula Contrapunt i la Coral Atzavara des de Can Campassol. El diumenge 25 d'abril es farà a partir de les 10 del matí el lliurament de premis del concurs de punts de llibre amb motiu de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 i del segon concurs de microrelats des de la sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. El mateix diumenge, a partir de les 11 del matí es farà també el lliurament de premis del certamen literari de la SCiR la Barretina Vermella i just al migdia des del parc de Can Campassol hi haurà un tast d'Odissea a càrrec de Toti Soler i Cinta Massip. Les activitats es poden consultar aquí

La regidora de Cultura ha destacat que totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia a través de la plataforma entrapolis.com o a través de l'enllaç del web de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

A banda de les activitats puntuals, a partir de dilluns 19 d'abril hi haurà una exposició de punts de llibre al pavelló Germans Margall. Uns punts de llibre que han realitzat els alumnes de les escoles de Malgrat de Mar amb motiu de la Capitalitat del Bàsquet Femení. També entre el 19 i el 27 d'abril a les botigues de l'Associació de Comerciants es podran veure els treballs artístics realitzats per l'Associació de Puntaires de Malgrat de Mar.

Entre el 21 i el 23 a la Biblioteca la Cooperativa es farà el "Per Sant Jordi, llegeix i crea: per cada préstec, una tiella. A més, a través de les xarxes socials de la biblioteca es publicaran cites d'autors que els usuaris hauran d'endevinar. Per útlim, també s'ha preparat les "Iaies contacontes", les alumnes de l'Escola d'Adults Cases dels Mestres explicaran, enguany en vídeo, el conte "En Patufet" per als escolars de Malgrat de Mar. Publicat:
15-04-2021 / 13:42:23
Actualitzat:
15-04-2021 / 16:44:50

Un Sant Jordi que es torna a viure en pandèmia i, per tant, amb les mesures de seguretat contra la covid. El públic assistent haurà de mantenir la distància física de seguretat de 1,5 metres; dur la mascareta en tot moment i estar asseguts durant tot l'acte. A més, no es permetrà l'accés a persones amb símptomes compatibles amb la covid o que hagin estat en contacte directe amb algú confimat positiu. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Malgrat de Mar apel·len a la responsabilitat indiviual.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits