malgratcomunicacio.cat

En directe

La doctora Roser Anglès al seu despatx. Foto: CSMS
Societat

[ÀUDIO] La doctora Roser Anglès destaca que la incidència de la covid a la zona de la Corporació és ara mateix baixa però estan molt amatents perquè tot canvia d'un dia per l'altre

A la Corporació de Salut del Maresme i la Selva "la situació de la covid és ara de baixa incidència però estem molt amatents a la situació ja que la cosa canvia d'un dia per l'altre". Així s'ha expressat la doctora Roser Anglès, Directora Mèdica de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva durant una entrevista a Ona Malgrat.

La doctora Anglès ha explicat que a la Corporació es va produir un repunt de casos abans de Setmana Santa i ara s'està de baixada tot i que està per veure l'efecte de l' alleugeriment de les restriccions per la Setmana Santa.

Roser Anglès ha fet una radiografia dels casos que atenen als seus centres hospitalaris. Ha detallat que el col·lectiu de gent gran que està en residències està controlat ja que està vacunat. En canvi, es produeixen més atencions de gent jove i en aquest cas hi ha dues tipologies. La primera és la de gent jove que passa la malaltia amb simptomatologia lleu i a casa i la segona és gent jove que evoluciona a greu i han de ser traslladats a altres centres hospitalaris. Segons la doctora Anglès, a les últimes setmanes s'han donat 4 o 5 casos greus de gent jove.Publicat:
09-04-2021 / 13:19:08
Actualitzat:
09-04-2021 / 14:27:40

La Directora Mèdica de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha enviat un missatge tranquil·litzador a la població en referència a les vacunes i ha recordat que la diferència entre risc i benefici és molt gran ja que la incidència en els efectes secundaris és molt baixa. Tot i això, la doctora Anglès entén que hi hagi cert neguit per part de la població arran de les diferents informacions que apareixen de manera constant als mitjans de comunicació sobre les vacunes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits