malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El conseller Chakir El Homrani remarca el treball preventiu i comunitari de la Comunitat Terapèutica del Maresme

El conseller en funcions de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha visitat aquest matí els equipaments que la Comunitat Terapèutica del Maresme té a Malgrat de Mar. En el transcurs de la visita el conseller s'ha reunit amb Valentí Agustí, president de la Comunitat Terapèutica del Maresme, el doctor Guillem Homet, director mèdic de la institució, l'alcalde, Joan Mercader, i el primer tinent d'alcalde, Jofre SerretPublicat:
09-04-2021 / 10:05:14
Actualitzat:
09-04-2021 / 14:03:39

Els reptes de la Salut Mental han centrat els temes de conversa entre el conseller El Homrani, els responsables de la Comunitat Terapèutica del Maresme (CTM) i les autoritats locals. El conseller ha assegurat que l'atenció a la salut mental és un dels grans reptes als quals s'ha de fer front ara i en el futur, sobretot després d'aquest darrer any marcat per la pandèmia de la covid. "Ens ha fet veure la importància de la salut mental i emocional", considera El Homrani.

El conseller creu que cal "continuar canviant la perspectiva amb la qual es treballa en l'àmbit de la salut mental i ampliar tota la mirada comunitària i el treball preventiu". En aquest sentit, el conseller ha fet valer el treball preventiu i comunitari pel qual aposta la CTM. "És una exemple la vinculació comunitària de la comunitat amb Malgrat", ha assegurat Chakir El Homrani.

La visita a les instal·lacions que la CTM té a Malgrat de Mar també ha servit per posar sobre la taula qüestions com l'ampliació de places concertades a la llar residència o la voluntat de dur a terme alguns projectes relacionats amb la inserció laboral de les persones amb vulnerabilitat. El Homrani ha explicat que es treballarà per "acompanyar la Comunitat Terapèutica".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits