malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] ERC de Malgrat conclou el seu repte del 8M visualitzant que només 12 carrers de Malgrat estan dedicats a dones

La secció local d'ERC va promoure un repte a les xarxes socials coincidint amb el 8M, Dia Internacional de les Dones, per descobrir quants carrers i places de Malgrat de Mar estan dedicats a dones que han fet història. Segons detalla ERC, dels més de 200 carrers i places del municipi, "12 reconeixen persones rellevants femenines"Publicat:
10-03-2021 / 10:08:48
Actualitzat:
10-03-2021 / 11:15:02

El partit republicà també conclou que al barri antic i al centre històric "no trobem cap personatge femení, tret del carrer de Paula del Puig". La regidora d'ERC, Ester Martínez, afegeix, que la resta de places i carrers dedicats a dones "els trobem lluny del centre en carrers de nova creació". "Fins fa molt poc no hem creat la influència necessària per reconèixer la petjada de la dona a la història col·lectiva", assegura Martínez.

Una altra de les conclusions a les quals ha arribat ERC amb el repte ha estat "el desconeixement sobre aquestes dones i les seves aportacions". En aquest sentit, Martínez considera que cal "mostrar la invisibilitat de les dones i la falta de reconeixement per part de la societat".

La regidora republicana diu que cal "continuar trencant barrerres, reivindicant els nostres drets i fent visibles les desigualtats per poder fer-les-hi front".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits