malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Els Bombers Voluntaris han registrat uns 70 serveis en els dos primers mesos de l'any

Segons Xavier Estopà, cap del parc dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, "la tipologia dels serveis ha canviat moltíssim" per la covid i se'ls requereix en moltes ocasions per obrir domicilis. La pandèmia, per altra banda, també els ha obligat a ajornar la celebració de la festivitat del seu patró, Sant Joan de DéuPublicat:
03-03-2021 / 10:51:11
Actualitzat:
03-03-2021 / 11:26:05

"Si el 2020 era complicat, hem començat aquest any amb força feina i amb això de la covid costa tirar endavant moltes coses", explica Xavier Estopà, cap del parc dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar. Estopà ha detallat que en els dos primers mesos de l'any el cos ja ha actuat en uns 70 serveis. Estopà ha comentat, a més, que la tipologia dels serveis ha canviat des que convivim amb la covid i assegura que "el que es fa més és obertures urgents de pis" en què han trobat, en alguns casos, persones que han mort.

Un 8 de març sense celebració

Xavier Estopà també diu que la covid els dificulta el fet de poder organitzar activitats. En aquest sentit, enguany, els Bombers Voluntaris han decidit ajornar la celebració del seu patró, Sant Joan de Déu, que es commemora cada 8 de març. Estopà ha explicat que no se'ls permet fer actes amb més de deu persones.

L'acte de celebració de Sant Joan de Déu compta, normalment, amb la participació dels bombers del poble francès d'Arles, municipi agermanat amb Pineda de Mar, els bombers del parc de Pineda de Mar, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i agents de l'ADF.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits