malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Unes 60 persones dependents comencen a rebre la vacuna contra la covid a Malgrat de Mar

Els professionals del CAP de Malgrat de Mar han començat aquest migdia a subministrar vacunes als majors de 80 anys que tenen reconeguda una gran dependència, i a les persones dependents que reben atenció domiciliària i als seus cuidadors principals. Se'ls posa la vacuna de Pfizer/BioNTechPublicat:
23-02-2021 / 12:04:47
Actualitzat:
24-02-2021 / 09:41:58

La doctora Imma Morató, directora de primària de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, ha detallat que la previsió és vacunar unes 1.350 persones dependents a Malgrat de Mar. Morató ha explicat que els grups a vacunar reben una trucada telefònica dels centres per tal de citar-los un dia i una hora. Donades les condicions de conservació de la vacuna la doctora recomana evitar la vacunació a domicili excepte en els casos que la persona estigui absolutament impedida per poder arribar al centre. Morató ha dit que quan acabi aquesta fase es començarà "amb els grups d'edats una mica més joves".

La vacuna de Pfizer/BioNTech s'administra en dues dosis i entre la primera i la segona han de passar 21 dies. Tot i que amb la primera dosi el cos ja genera una certa immunitat a la Covid-19, cal una segona per arribar al màxim grau d'immunitat que atorga aquesta vacuna. Després de la segona dosi, el grau d'eficàcia de la vacuna de Pfizer és del 95%.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits