malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El Grup Excursionista Malgratenc organitza la Trail Turó d'en Serra

Es tracta d'una cursa i una marxa autocronometrades que es podran fer entre els dies 13 i 21 de març. Les inscripcions per participar-hi s'han de formalitzar a través de la web del GEM. La participació a la prova és gratuïtaPublicat:
23-02-2021 / 10:46:17
Actualitzat:
23-02-2021 / 11:17:53

Tant la marxa com la cursa de la Trial Turó d'en Serra es poden fer de manera individual o en grup, sempre que no es trenqui les bombolles que marquen les mesures per evitar contagis de covid. Cada participant, a més, haurà de portar telèfon mòbil, mascareta, que serà obligatòria portar posada en cas de creuar-se amb altres persones, i aigua. Els esportistes que en prenguin part també hauran de registrar el seu recorregut mitjançant el telèfon o rellotge intel·ligent i l'hauran d'enviar a l'organització, que s'encarregarà de generar el rànquing.

Pel què fa als detalls tècnics de la Trail Turó d'en Serra, el GEM ha organitzat una cursa de 14 quilòmetres amb un desnivell de 700 metres i una marxa de 10 quilòmetres i un desnivell de 400 metres. Els punts de sortida i arribada estan indicats i un cop s'hagi iniciat el cronometratge no es podrà aturar fins que acabi la cursa. Els participants enviaran el seu millor temps a l'entitat.

Jofre Marès, tresorer del GEM, ha explicat que l'entitat tenia moltes ganes d'organitzar alguna activitat després de tant temps "sense fer res" per la covid. "Fer activitats a l'aire lliure ens enforteix i ens ajuda a distreure'ns d'aquest estrès de tot el que estem passant", assegura Marès.

El Trial Turó d'en Serra es podrà fer entre els dies 13 i 21 de març. El GEM senyalitzarà i publicarà el circuit el 12 de març.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits