malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge del ple telemàtic celebrat el passat dijous

60.000 euros per ajudar les persones afectades per la covid a pagar el lloguer o la hipoteca

El ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest mes de febrer les bases que regulen els ajuts adreçats a garantir que les persones en situació de vulnerabilitat econòmica per la covid tinguin ingressos suficients per fer front als pagaments del lloguer o de la hipoteca. Les persones o famílies que es trobin en aquestes circumstàncies podran rebre un ajut de 600 eurosPublicat:
22-02-2021 / 10:57:47
Actualitzat:
22-02-2021 / 14:24:45

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ja va obrir l'any passat aquesta línia d'ajuda coincidint amb l'inici de la pandèmia. Els ajuts, però, només anaven destinats a fer front al pagament del lloguer. Sergio Ortín, regidor d'Habitatge, va explicar dijous passat al ple que enguany també s'hi podran acollir les persones que tenen una hipoteca. "Els tornem a posar en marxa des de la regidoria individualment amb una quantia de 60.000 euros. Quantitat que correspon al volum de despesa que vam tenir l'any passat en relació amb els ajuts tramitats des d'Habitatge", va afegir Ortín.

Cada persona o família que tramiti la sol·licitud d'aquests ajuts podrà rebre 600 euros a fons perdut. Caldrà que estinguin empadronades a Malgrat de Mar i que visguin en règim de lloguer o que acreditin no poder pagar la hipoteca. També serà necessari justificar una reducció dràstica i involuntària dels seus ingressos com a conseqüència dels efectes de la pandèmia.

Les bases reguladores d'aquests ajuts es van aprovar dijous passat al ple municipal de febrer amb el vot a favor de tots els grups municipals.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits