malgratcomunicacio.cat

En directe

José Maria Cano (Centre) acompanyat de membres de l'agrupació local de C's Malgrat

José Maria Cano (C's): "En aquests moments l'economia i la salut és el més important"

El diputat de Ciutadans (C's) al Parlament de Catalunya, José Maria Cano, ha visitat aquest diumenge Malgrat de Mar en un acte de campanya de les eleccions al Parlament del proper diumenge 14 de febrer.Publicat:
07-02-2021 / 11:56:42
Actualitzat:
07-02-2021 / 12:40:19

Inicialment hi havia prevista la instal·lació d'una carpa a les Peixateries Velles però s'ha hagut de suspendre pel mal temps. El diputat maresmenc de C's ha explicat a Ona Malgrat que la prioritat del seu partit en aquests moments és la gestió de la pandèmia del coronavirus:

"Jo penso que en aquests moments ens hem de centrar en el prioritari. És evident que el prioritari és la pandèmia i la gestió de la pandèmia. El govern de la Generalitat està fent, des del nostre punt de vista, una pandèmia nefasta. Tampoc ajuda el govern d'Espanya. De fet, tenim el que era ministre de sanitat fent campanya electoral. No es pot entendre que una persona que ha de gestionar la sanitat, que és el més important en aquests moments, estigui fent campanya i ho deixi de banda. Això per un cantó. I després està el tema econòmic. Ara hem d'acompanyar a totes aquelles famílies, a tots aquells autònoms, a totes aquelles pimes que tenen aquest problema. Si es posen en marxa restriccions han de rebre ajudes. Per tant, l'economia i la salut en aquests moments és el més important".

Respecte al context de pandèmia i una possible abstenció elevada, Cano ha animat la gent a anar a votar "perquè ens juguem molt en aquestes eleccions autonòmiques":

"Evidentment estem enmig d'una pandèmia. La pandèmia no està controlada. La vacunació no ha avançat el que havia d'avançar. Per tant, és difícil que la gent estigui motivada. Hem d'intentar que surti a votar perquè ens juguem molt en aquestes eleccions autonòmiques, evidentment. I ningú es pot quedar a casa seva o fer la votació per correu. que és el que nosaltres recomanàvem. És molt important la participació de la gent i jo el que demanaria és que, dins del possible, intentem el màxim de participació perquè ens juguem molt com en cada eleccions autonòmiques".

El diputat de C's ha estat acompanyat per diversos membres de la secció local del partit, entre ells Marc Khaledi Sánchez.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits