malgratcomunicacio.cat

En directe

Roda de premsa de presentació del pressupost

L'Ajuntament aprova un pressupost de més de 23 milions d'euros per al 2021

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dijous al vespre un pressupost de més de 23 milions d'euros per a l'any 2021. Els comptes han sortit endavant amb els vots a favor de l'equip de govern (PSC + JuntsxCatalunya-Malgrat Ens Mou). Junts per Malgrat i ERC s'han abstingut i la CUP ha votat en contra.Publicat:
17-12-2020 / 22:42:23
Actualitzat:
17-12-2020 / 22:56:00

La regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz (PSC), ha dit que "és un pressupost obert" i que enguany "amb el superhàbit podrem afegir i abocar recursos a les partides que considerem necessaris".

El primer tinent d'alcalde, Jofre Serret (JuntsxCatalunya), ha destacat la bona sintonia amb els socialistes "a l'hora de governar i prioritzar l'atenció i els serveis a les persones".

La portaveu de Junts per Malgrat, Carme Ponsa, ha dit que el govern "un any més no ha comptat amb l'oposició per fer propostes" i ha definit els comptes municipals com a "continuïstes".

Per la seva banda, el portaveu del grup municipal d'ERC, Ramir Roger, s'ha referit a una part del capítol d''inversions referent a la remodelació de les pistes d'atletisme i actuacions urbanístiques en diversos carrers dient que "els ciutadans continuen sense saber el detall de les actuacions".

Des de la CUP, el seu portaveu Enric Zaldo, ha criticat que "cap de les partides que s'han disminuït corresponen als seus de càrrecs electes o directius".

El pressupost aprovat inicialment aquest dijous contempla unes inversions de 4 milions que es destinaran fonamentalment a la canalització del tram zero de la riera de Palafolls, la rehabilitació del Centre Cultural o la millora de les pistes d'atletisme. Els impostos i taxes municipals s'han congelat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits