malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader avui als estudis d'Ona Malgrat

[ÀUDIO] L'Alcalde respon

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha dit avui durant l'espai mensual d'Ona Malgrat "L'Alcalde respon" que el pressupost que avui es porta a debat i aprovació contempla una racionalització de la despesa corrent i té en compte la reducció dels ingressos que es produiran pel context actual de la pandèmia. Tot i així, ha dit Mercader, és un pressupost "que vol ajudar les persones més vulnerables del muncipi". Segons ell, els partits de l'oposició no els ha fet arribar cap proposta per als pressupostos.

Preguntat pel Pla d'Actuació del Mandat 2020-2023 que s'ha presentat aquest dimecres, Mercader ha dit que "té com a principal objectiu, igual que el pressupost, ajudar les persones més vulnerables de Malgrat de Mar". El PAM és, segons Mercader, "un exercici de transparència i de compromís amb la ciutadania perquè conegui quina planificació fa el govern municipal per als propers anys". Segons l'alcalde, "el PAM arriba en el moment just, ja que si s'hagués presentat abans s'hauria hagut de reformular, primer per les conseqüències del temporal Gloria i després per la pandèmia".


 Publicat:
17-12-2020 / 12:42:26
Actualitzat:
17-12-2020 / 14:10:46

Fent balanç d'aquest 2020, Mercader l'ha qualificat "d'any especial, diferent, un any que tohom espera que passi aviat per poder passar pàgina". En tot cas, diu que s'acaba amb els deures fets en quant a les conseqüències en la mobilitat del Gloria ja que les administracions de l'Estat i de Catalunya han fet els deures amb la construcció dels ponts de la Tordera".

Per últim, Joan Mercader ha apel·lat a la responsabilitat individual davant la covid perquè "el que fem individualment ens afecta al col·lectiu com a societat". Ha afegit que "amb la covid encara ens queda molt de camí a recórrer, se'n va el 2020 però no la pandèmia".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits