malgratcomunicacio.cat

En directe

Vicens Tomàs, aquest matí
Societat

[ÀUDIO] El fotògraf malgratenc Vicens Tomàs presenta el seu llibre "Darrere la càmera"

El malgratenc Vicens Tomàs acaba de publicar el llibre "Darrere la càmera", un recull dels seus quaranta anys de trajectòria gràfica i periodística. Un llibre editat pel Grup Editorial Enderrock que inclou més de 1.600 fotografies en una edició de 500 pàgines amb reportatges, cròniques i entrevistes realitzats per Tomàs entre els anys 1978 i el 2020. La part central aplega mig centenar de reportatges gràfics de concerts i espectacles en directe realitzats a Catalunya en els darrers temps. Vicens Tomàs ha comptat amb Carme Beltran per a les referències que surten publicades tant de l'àmbit local com internacional.

La trajectòria professional de Vicens Tomàs també inclou una desena d'exposicions fotogràfiques, produccions audiovisuals, treballs per a discos i llibres i moltes publicacions especialitzades. Un altre dels capítols destacats és el dedicat als set documentals que ha dirigit, entre els quals el premiat per l'Ajuntament de Barcelona "Gavina. Fent volar els infants del Raval i del món". El documental, dirigit conjuntament amb Ignasi Olivera, ha rebut el Premi Montserrat Roig a la Comunicació Social. La dotació econòmica del premi la destinaran als nens i nenes de la Fundació Gavina, tal i com ha reconegut Vicens Tomàs durant una entrevista a Ona Malgrat.

Pel que fa als reportatges, aquests estan centrats especialment a Malgrat de Mar i representen un testimoni de les moltes activitats i lluites socials, polítiques i cultruals que es fan als pobles del país. El treball també inclou reportatges internacionals sobre els vint anys de la Guerra de Bòsnia, el Senegal, Mauthausen, Belchite o l'Ebre.Publicat:
16-12-2020 / 15:53:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'edició limitada de 130 exemplars de "Darrere la càmera" té igualment un objectiu solidari ja que el benefici de les vendes es destinarà íntegrament a l'entitat Barcelona PID Foundation, dedicada a l'atenció pediàtrica de les immunodeficiències Primàries.

El llibre de Vicens Tomàs es presenta aquest diumenge al local social de la Barretina Vermella a les 11:30h. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia trucant al 606 234 346 ja que hi ha aforament limitat. Se seguiran les mesures de seguretat com ara l'obligatorietat de dur mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrar i mantenir les distàncies de seguretat. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits