malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya

Les farmàcies engeguen una campanya per promoure el bon ús de les mascaretes entre la població

El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, en coordinació amb els Col·legis de Farmacèutics de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, ha posat en marxa una campanya amb el lema 'La mascareta al seu lloc', que té com a objectiu promoure el bon ús d'aquesta peça sanitària. A través de cartells informatius i infografies es difonen missatges sobre com s'ha de dur, cada quan cal renovar-la i on s'ha de llençar un cop feta servirPublicat:
15-12-2020 / 11:36:12
Actualitzat:
15-12-2020 / 11:44:29

Les infografies que es difonen en el marc de la campanya detallen que la mascareta ha de cobrir nas, boca i barbeta i que s'ha d'ajustar la part metàl·lica al nas. Abans de posar-la cal rentar-se les mans amb aigua i sabó i després no s'ha de tocar. En cas que s'hagi de fer, caldrà tornar-se a rentar les mans. Una higiene igualment important a l'hora de retirar-la.

En les peces gràfiques també es detallen les característiques de les diferents tipologies de mascareta, quan renovar-la (cada 4-8 hores) i com guardar-la (bossa independent preferentment transpirable), així com la manera correcta de llençar aquests elements protectors, que sempre hauran d’anar a la fracció resta.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits