malgratcomunicacio.cat

En directe

Alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa

[ÀUDIO] Més de 200 persones donen sang a la campanya de les Escoles Fonlladosa

La campanya de donació de sang d'enguany es va haver de fer amb cita prèvia a Can Campassol per les restriccions de la covid. Des de les Escoles Fonlladosa s'ha fet un balanç positiu de l'edició d'enguany, la cinquena, que, com sempre, han dut a terme els alumnes de 3 d'ESO del centre en el marc del projecte de servei a la comunitatPublicat:
11-12-2020 / 11:54:57
Actualitzat:
11-12-2020 / 12:47:31

212 persones van poder donar sang els dies 3 i 4 de desembre a Can Campassol en el marc de la campanya de donació que des de fa cinc anys organitzen els alumnes de 3 d'ESO de les Escoles Fonlladosa. El director del centre, Josep Ragull, ha valorat positivament l'edició d'enguany, ha felicitat els alumnes i ha agraït als malgratencs i malgratenques la seva col·laboració. "Ha funcionat molt bé", ha assegurat Ragull.

Sobre l'edició de l'any vinent, el director de l'escola ha explicat que ara es valoraran els "pros i contres" d'organitzar la donació a Can Campassol o al centre, i d'haver de demanar cita amb antelació. En aquest sentit, Ragull ha avançat que la cita prèvia "va evitar aglomeracions i cues".

L'objectiu principal del projecte és que els alumnes siguin els protagonistes i participin en la dinamització d'una campanya, en aquest cas relacionada amb el Banc de Sang i Teixits, i que, per tant, posin en pràctica els aprenentatges centífics, cívics i socials corresponents. Els alumnes van iniciar aquest projecte al setembre del 2016 i, des de llavors, hi treballen.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits