malgratcomunicacio.cat

En directe

Miquel Casajuana, vicepresident de l'Associació Hotelers Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Miquel Casajuana: "El que és realment preocupant és la situació de molts treballadors dels hotels"

L’Associació d’Hotelers de Malgrat de Mar ha mostrat la seva preocupació pel futur del sector a través d’un comunicat en què fan balanç d’aquests mesos de pandèmia. Els hotelers de Malgrat de Mar entenen que són necessàries les mesures de prevenció i seguretat davant la covid-19 i el context de greu emergència sanitària però consideren que la resposta en forma d’ajudes de les administracions són decebedores. El vicepresident de l’Associació d’Hotelers de Malgrat de Mar, Miquel Casajuana, ha explicat que "el que és realment preocupant és la situació de molts treballadors dels hotels ja que nosaltres, els empresaris, tenim marge per poder endeutar-nos a través de les línies de crèdit de l'ICO".

Durant una entrevista a Ona Malgrat, Miquel Casajuana ha explicat que tot plegat ha provocat estrès econòmic i financer, no només als empresaris sinó també a moltes persones que en depenen d’ aquest sector productiu de l’economia. Des de l’Associació d’Hotelers de Malgrat de Mar mostren el seu suport a tots els treballadors i treballadores afectats per la no obertura dels establiments, així com totes aquelles empreses distribuïdores, industrials, serveis comercials i altres professionals que han vist dràsticament minvada la seva facturació durant aquest anyi. Exigeixen que a les administracions competents que desenvolupin un pla d’ajudes i prestacions que els permeti fer front de manera digna a les seves responsabilitats familiars i econòmiques fins al retorn de la normalitat.Publicat:
10-12-2020 / 09:47:18
Actualitzat:
10-12-2020 / 12:33:21

Per últim, els hotelers de Malgrat interpel·len a l’Ajuntament, amb qui s’han reunit diverses vegades durant els últims mesos i no sempre amb resultats positius, que segueixi apostant decididament per a la recuperació del sector hoteler, el motor econòmic de molts municipis de la zona de l’Alt Maresme.

Recordem que Malgrat de Mar ofereix 15.000 places turístiques, el 50 per cent correspon a hotels i 50 per cent als càmpings. Aquest 2020 marcat per la pandèmia només han obert portes 4 hotels durant uns tres mesos amb una ocupació al voltant del 40 per cent, sobretot de turista de proximitat. En el cas dels càmpings, l'ocupació ha estat del 50 per cent. Al 2019 la temporada turística es va tancar amb un 80 per cent d'ocupació. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits