malgratcomunicacio.cat

En directe

Enriz Zaldo, regidor de la CUP
Ona política

[ÀUDIO] Entrevista Política amb Enric Zaldo (CUP): "Les Pinzellades de Sant Nicolau podrien haver estat més completes si s'haguessin tingut en compte les entitats"

El regidor de la CUP, Enric Zaldo, creu que és positiu que s'hagin fet les Pinzellades culturals de Sant Nicolau com a alternativa a la Festa Major de Sant Nicolau -el PROCICAT prohibeix la celebració de festes majors- però retreu al govern de Malgrat de Mar que no hagi tingut en compte les entitats del poble com ara els Gegants o els Diables. Durant l'Entrevista Política d'Ona Malgrat, Zaldo considera que aquestes entitats podrien haver participat de les Pinzellades fent activitats respectant les mesures sanitàries de lluita contra la pandèmia. A més, el regidor de la CUP posa en dubte que hi hagi transversalitat entre les regidories ja que, segons diu, per exemple els joves no han tingut cap protagonisme en les Pinzellades. Això demostra, diu Zaldo, que no hi ha col·laboració entre les àrees de Cultura i Joventut.

En un altre àmbit de coses, Enric Zaldo també ha parlat de la recent Audiència Pública dedicada al pressupost de l'any que ve. Per a ell, ha estat un pas important que s'hagi fet per primera vegada una audiència pública tot i que "es podia anar més enllà". A més, en aquesta ocasió, diu Zaldo, "no hi ha hagut autocrítica i ha servit perquè el govern es tiri floretes dient que ho han fet molt bé amb el pressupost que han preparat".Publicat:
09-12-2020 / 12:00:00
Actualitzat:
08-12-2020 / 13:05:42

Preguntat pel pressupost del consistori per al 2021, Enric Zaldo considera que "és continuista perquè manté la mateixa despesa per als càrrecs directius, per un Director General que no s'ha contractat aquest any però que es manté en el pressupost del 2021 o la mateixa despesa per a les retribucions de regidors i regidores, entre altres". Zaldo recorda que l'any passat la CUP va votar en contra dels pressupostos i afegeix que "els motius pels quals van votar en contra continuen vigents".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits