malgratcomunicacio.cat

En directe

La regidora republicana Ester Martínez

[ÀUDIO] Ester Martínez (ERC): "Cal fer visible el fet que les diferents agressions envers les dones s'han d'eliminar"

La regidora republicana Ester Martínez ha reivindicat la necessitat de lluitar contra la violència envers les dones en el transcurs de l'entrevista política d'aquesta setmana. Martínez assegura que s'ha d'aturar una violència "que es manifesta de moltes maneres, de vegades de formes molt petites, i que no deixa de ser violència envers les dones". En aquest sentit, Martínez considera clau treballar en l'educació dels infantsPublicat:
25-11-2020 / 08:45:11
Actualitzat:
25-11-2020 / 09:34:40

Martínez ha recordat que l'any 1960 tres activistes dominicanes van ser assassinades i avui es commemora aquell "activisme feminista". "La violència envers les dones és un fet que no podem obviar", assegura Martínez, que diu que la violència no és només física sinó que també ho és psicològica, sexual i de privació de llibertats. La regidoria republicana creu que les administracions han de treballar per fer visible aquesta xacra i que d'apostar per l'educació dels infants i la igualtat en l'educació.

La regidora d'ERC Ester Martínez també ha aprofitat l'entrevista política d'aquest dimecres per fer balanç d'aquest 2020. Un any que Martínez ha titllat de "dur" i "molt llarg" no només per la pandèmia de la covid sinó també per les conseqüències que va tenir el temporal Gloria a Malgrat de Mar. De cara a 2021, la regidora creu que "ha de ser un any d'oportunitat".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits