malgratcomunicacio.cat

En directe

Programa dels actes d'enguany. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

[ÀUDIO] La torre del Castell s'il·luminarà de lila demà per condemnar la violència envers les dones

Malgrat de Mar commemorarà aquest dimecres el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones. A banda d'il·luminar de color lila la torre del Parc del Castell a partir de les 18h, dues entrenadores de l'equip de bàsquet femení de l'AECAM llegiran el manifest institucional a les 11hPublicat:
24-11-2020 / 10:55:17
Actualitzat:
24-11-2020 / 11:20:44

La regidora d'Igualtat, Cinzia Valbonesi, ha assegurat que "els ajuntaments són responsables de la sensibilització i pedagogia que hem de fer envers els ciutadans d'aquesta xacra gravíssima". "Les polítiques feministes són l'única eina per combatre la violència masclista", afegeix Valbonesi, que considera clau treballar en la "coeducació, la prevenció i la transversalitat amb altres regidories".

Per tal de visibilitzar la problemàtica, des de la Regidoria d'Igualtat s'han programat activitats durant tot el mes. Per aquest dimecres, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, s'ha previst tornar a il·luminar la torre del Parc del Castell de color lila a partir de les 18h. El manifest institucional el llegiran dues entrenadores de l'equip de bàsquet femení de l'AECAM, que serà emès a les 11h a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

Paral·lelament, es repartiran mascaretes liles a l'estand de sensiblització que s'instal·larà a la plaça de l'Església de 10h a 13:30h i de 17:30h a 19:30h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits