malgratcomunicacio.cat

En directe

Bombers de Malgrat de Mar. Foto: ERC
Ple municipal

ERC demanarà al ple que mostri el seu rebuig a la invasió de competències que creu que suposa la Llei Espanyola de Bombers

ERC presentarà dues mocions al ple municipal d'aquest dijous: una servirà per demanar el suport de tots els grups polítics municipals al cos de Bombers; l'altra, per prendre mesures per evitar l'addicció al jocPublicat:
18-11-2020 / 11:48:30
Actualitzat:
18-11-2020 / 12:09:51

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta una moció al Ple ordinari d'aquest dijous per donar suport al cos de Bombers català. El text de la moció rebutja la proposició de llei sobre el cos de Bombers que el govern de l'Estat (PSOE + Podemos) vol aprovar i que, segons els republicans, "suposarà una pèrdua d’autonomia per als territoris que, com Catalunya, tenim un model propi de seguretat i emergències".

ERC considera que la proposta del govern espanyol "suposa una clara invasió de competències, tant autonòmiques com locals" i "pretén homogeneïtzar els cossos sota la coordinació única centralitzada i en mans de l’estat espanyol".

Moció per evitar l'addicció al joc

Per altra part, la branca jove d'ERC, Jovent Republicà, presenta a travès del grup municipal una moció en contra de les cases d'apostes i per prendre mesures per evitar l'addicció al joc.

Demanen una nova ordenança que contempli la limitació horària, la distància entre el saló de joc i centres educatius, esportius i santiraris així com la prohibició de venta o regal de subministrament de menjar i beguda dins del recinte. La moció també exigeix la prohibició expressa de la publicitat vinculada a les cases d'apostes o al joc online, que s'engegin campanyes de sensibilització i conscienciació, i proposen una col·laboració amb la Policia Local per a la supervisió dels mecanismes d'identificació que detecten l'accés de menors d'edat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits