malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC qüestiona que el govern tingués enllestit el Pla d'Actuació Municipal abans de l'inici de la pandèmia

La secció local d'ERC titlla de "relat fals" les declaracions que l'alcalde Joan Mercader va fer en el transcurs del darrer programa L'alcalde respon d'Ona Malgrat en relació a la presentació del Pla d'Actuació Municipal (PAM). Mercader va avançar que el govern havia de presentar el document abans de la pandèmia de la covid i que ara es reformularà per adaptar-lo a l'actual situació social, sanitària i econòmica. ERC qüestiona que el PAM estigués enllestit abans del 15 de marçPublicat:
12-11-2020 / 10:00:14
Actualitzat:
12-11-2020 / 11:31:22

Segons el partit republicà, l'alcalde Joan Mercader va sol·licitar un recurs tècnic a la Diputació de Barcelona el 6 de febrer "per tal de finalitzar la redacció del Pla d'Actuació de Mandat i dissenyar-ne el sistema de seguiment". Segons ERC, "no és possible que entre el 6 de febrer i el 15 de març la diputació atorgués el recurs, elaborés la redacció del pla i en dissenyés el sistema de seguiment".

ERC recorda que a mitjans de gener, coincint amb l'aprovació del pressupost de l'Ajuntament de 2020, ja va alertar el govern que "havia desaprofitat l'ocasió de desenvolupar una planificació adequada" ja que no s'havia presentat prèviament el PAM. El partit ha expressat la voluntat de veure ara, "a les portes d'un nou pressupost pel 2021, el pla "reformulat".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits