malgratcomunicacio.cat

En directe

Obdúlia Cuatreses, presidenta del Grup Germanor, amb el trofeu que s'ha lliurat als guanyadors

[ÀUDIO] Les obres 'El crèdit" i "Arsènic i puntes de coixí", les més premiades als Vicenç Bayarri i Miralles

Dels 21 premis que el Grup Germanor va repartir dissabte, 8 se'ls va endur l'obra Arsènic i puntes de coixí i 5, El crèdit. El lliurament dels guardons es va haver de celebrar en un acte virtual per les restriccions de la Covid, que també ha obligat als organitzadors a suspendre la 25a edició del Concurs de teatre amateur Vicenç Bayarri i MirallesPublicat:
09-11-2020 / 10:26:19
Actualitzat:
09-11-2020 / 11:38:37

El crèdit, representada per l'Associació teatral del Casal de Calaf, s'ha endut el premi de la votació popular i Litus, del Col·lectiu teatral Tripijoc de Sant Boi de Llobregat, el del Jurat Jove. Arsènic i puntes de coixí, de Farga'm Teatre de Terrassa, va guanyar els premis al millor vestuari i escenografia, a la millor actriu de repartiment, Mariona Duch, a la millor actriu principal, per a Gemma Martínez, a la millor direcció, per a Rubén Domènech, i a la millor companyia. La mateixa obra també rebre el segon premi al millor actor de repartiment, per Marc Talló, a la millor actriu de repartiment, per Irene Llobet, i a la millor actriu principal, Maria Domènech.

El premi al millor actor de repartiment va ser per Oriol Aliè pel seu paper d'Eric Birling a l'obra La visita d'un inspector del Grup Cloteatre de l'Orfeó Martinenc; i Jordi Closa va recollir el guardó com a millor actor principal per la seva representació a El crèdit que també es va endur el segon premi de la mateixa categoria per l'actuació d'Albert Latorre, i els segons premis de la direcció, per Neus Quer, i companyia.

També van rebre premis les obres 1r-3a, del Grup Tona'78 Talia, que es va endur els tercers premis en les categories millor actor de repartiment, millor actor principal i direcció; i Una trama mal ordida, de l'Associació Artística Encert, que va guanyar els tercers premis de la millor actriu de repartiment i actriu principal, i a la companyia.

Obdúlia Cuatrecases, presidenta del Grup Germanor, ha explicat que tot i "ser un acte diferent, s'ha pogut tancar el concurs i fer el lliurament de premis". En relació al 25è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles, que ja hauria d'haver començat, la presidenta de l'entitat ha dit que no se celebrarà aquesta temporada. "Un 25è concurs mereix un tracte especial i no el volíem fer de qualsevol manera", assegura Cuatrecases.

Els assajos del Grup Germanor també s'han vist afectats per les restriccions marcades per la pandèmia. "Ens hem d'anar adaptant i esperar que això se solucioni el més aviat possible per poder tornar a reprendre la nostra activitat", diu Cuatrecases, que espera que les mesures no afecti el teatre amateur. De moment, assegura que el Grup Germanor encara està molt "enxufat" i desitja que "la gent no es refredi; que no perdi les ganes de fer teatre".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits