malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Malgrat per la Independència participarà a la mobilització de Blanes l'11 de Setembre

Les territorials de l'Assemblena Nacional Catalana (ANC) de Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera participaran a la mobilització de l'11 de Setembre organtizada per la territorial de Blanes. Es faran plantades estàtiques, tot garantint la distància de seguretat de dos metres entre els participants, que hauran d'inscriure-s'hi prèviamentPublicat:
28-08-2020 / 09:08:29
Actualitzat:
28-08-2020 / 11:11:44

'El deure de construir un futur millor. El dret a ser independents'. Aquest és el lema sota el qual l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza la mobilització de l'11 de Setembre, que enguany estarà marcada per la covid-19 i la crisi social i econòmica.

Davant la situació generada per la pandèmia, l'ANC ha decidit programar una mobilització virtual i física. En el cas d'aquesta última, la mobilització serà descentralitzada. S'han fixat més de 60 punts arreu de Catalunya per tal que els participants no s'hagin de desplaçar per concentrar-se, complint les recomanacions sanitàries. En el cas de Malgrat de Mar, Eduard Pérez, secretari de Malgrat per la Independència, ha explicat que, després de valorar diverses opcions, s'ha considerat que el més adequat és que "Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar s'ajuntin amb la territorial de Blanes per participar al seu acte commemoratiu per la Diada". "Seran plantades estàtiques de la gent, amb una distància de seguretat de dos metres; es pintaran punts a terra", ha detallat Pérez. Per participar en l'acte, que tindrà l'aforament limitat, s'haurà de formalitzar una inscripció prèvia online, que s'obrirà en els propers dies.

Paral·lelament, l'ANC organitza la mobilitzaicó virtual #XarxaIndependència. A través de la plataforma web xarxaindependencia.cat es crearà una xarxa virtual que mostra "la implementació de l'independentisme en el territori i il·lustri la capacitat col·lectiva de les persones per realitzar grans canvis". Per crear aquesta xarxa, les persones hauran de crear vincles virtuals entre elles mb un codi QR.

Per altra banda, la territorial de l'ANC de Malgrat de Mar encara no ha decidit si participarà a l'acte institucional de la Diada Nacional que s'organitzi des de l'Ajuntament. Pel què fa a la Marxa de Torxes, que fins ara es feia la nit del 10 de setembre, Malgrat per la Independència té la intenció de fer-la, però Pérez diu que esperaran una mica més a prendre la decisió definitiva.

Parades informatives a Malgrat de Mar

Malgrat per la Independència muntarà dues parades informatives els dissabtes 25 d'agost i 5 de setembre de 10h a 13h i de 17h a 20h a la plaça de l'Església. En cas de pluja, la carpa es traslladarà a les Peixateries Velles.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits