malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] No hi haurà fira d'atraccions per Sant Roc

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat que no hi haurà fira d'atraccions per la festa major de Sant Roc a causa de la pandèmia de la covid-19. Óliver Sánchez-Camacho, regidor de Fires, ha assegurat que fins l'últim moment s'ha intentat que la fira es pogués portar a termePublicat:
15-07-2020 / 13:34:15
Actualitzat:
15-07-2020 / 14:46:17

Sánchez-Camacho ha explicat que oferir una fira d'atraccions segura comportava aplicar mesures de prevenció i seguretat molt complicades. El regidor de Fires, que ha assegurat que en els darrers mesos ha estat en contacte amb l'organització de la fira, diu que ha intentat que l'activitat es pogués dur a terme per "donar normalitat en aquest moment i perquè la mainada i els joves tinguessin un espai d'esbarjo". Tot i això, finalment, no ha estat possible garantir una fira segura al 100% i s'ha optat per suspendre-la.

El regidor també ha comentat que la decisió s'ha pres de "mutu acord" amb l'organització perquè ambdues parts comparteixen que complir amb les mesures de seguretat és "gairebé impossible". "Amb bona entesa hem decidit no organitzar la fira aquest any, tot emplaçant-nos a poder-la organitzar l'any que ve", ha afegit Sánchez-Camacho.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits