malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] 64 habitatges de Malgrat de Mar estan ocupats

L'alcalde Joan Mercader ha reconegut que a Malgrat de Mar "en els darrers anys s'ha incrementat l'ocupació" igual que en d'altres municipis d'arreu de Catalunya. Mercader assegura que l'Ajuntament fa "el que li permet la llei" i ha lamentat que les competències de l'administració local no vagin més enllà de poder denunciar els actes delictius que els ocupes puguin cometrePublicat:
15-07-2020 / 12:02:32
Actualitzat:
15-07-2020 / 13:33:37

Dels 64 habitatges que actualment estan ocupats a Malgrat de Mar, 61 són propietat d'entitats financeres. Són dades que ha donat a conèixer l'alcalde Joan Mercader, que ha assegurat que des de l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'actua en el marc de les seves competències. "Podem identificar els ocupants, podem fer les denuncies pertinents si aquests ocupants fan delictes, i tot això ho trametem a nivell judicial", ha detallat Mercader.

L'alcalde, que ha lamentat que des de l'administració local no es pugui "fer res més", ha assegurat que l'Ajuntament està disposat, davant de casos en què els ocupes comenten actes delictius, a parlar amb els veïns per explicar quines mesures s'apliquen i obtenir tota la informació per tal que "almenys aquesta delinqüència pugui acabar".

Mercader ha fet aquestes declaracions en el transcurs del darrer programa 'L'alcalde respon' d'Ona Malgrat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits