malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment del lliurament de premis del concurs de pintura ràpida del 2017

[ÀUDIO] El concurs de pintura ràpida de Sant Roc, suspès per la covid-19

El Cercle Artístic Malgratenc i l'Ajuntament han decidit suspendre la 42a edició del Concurs de Pintura Ràpida Premi Ajuntament de Malgrat de Mar, que cada any s'organitza per la Festa Major de Sant Roc. Des del Cercle Artístic asseguren que enguany no poden garantir el compliment de les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis de covid-19 i consideren que la millor opció és suspendre el certamenPublicat:
14-07-2020 / 08:13:00
Actualitzat:
14-07-2020 / 09:35:34

"Pels pintors i per nosaltres ens sap molt de greu", lamenta Joan Farré, president del Cercle Artístic Malgratenc. Farré ha explicat que una de les qüestions que els ha fet prendre la decisió de suspendre el certamen de pintura ràpida ha estat la impossibilitat de poder netejar, tal i com marquen els protocols, la cinquantena de quadres que normalment entren a concurs. L'espai tancat on s'exposen, la Capella de l'Antic Hospital, és un altre dels factors que els ha obligat a suspendre l'activitat.

El Concurs de Pintura Ràpida Premi Ajuntament de Malgrat de Mar mai s'havia suspès des de la seva primera edició l'any 1978. Enguany hauria celebrat el seu 42è aniversari.

El Cercle Artístic Malgratenc encara no ha pogut recuperar la seva activitat, que va quedar suspesa al març arran de la pandèmia de la covid-19. Joan Farré ha explicat que, per ara, no hi ha data per recuperar les classes de pintura.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits