malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] La CUP critica l'externalització del Casal Municipal d'Estiu

La CUP considera que l’externalització del Casal Municipal d'Estiu ha comportat opacitat en el procés de contractació, un empitjorament de les condicions laborals dels treballadors, manca d’informació per a les famílies, lentitud en la gestió i menys inscripcions. El partit demana al govern municipal que l'any vinent recuperi la gestió directa de l'activitatPublicat:
14-07-2020 / 09:49:49
Actualitzat:
14-07-2020 / 10:16:02

El regidor de la CUP, Enric Zaldo, ha defensat la necessitat que el Casal Municipal d'Estiu sigui de gestió directa. "Aquesta decisió només acontenta el govern perquè els permet les condicions pressupostàries per poder contractar el director general però que va en contra de famílies, d'infants, de treballadors i, en general, del poble que perd el potencial de lleure educatiu amb el que altres pobles també s'emmirallen", assegura Zaldo.

Una de les qüestions que critica la CUP és la manca d'informació que considera que ha caracteritzat el procés de contractació del personal del servei. En aquest sentit, Zaldo diu que "des de fora" no ha pogut accedir a més informació que "la publicada en mitjans oficials". El regidor de la CUP també comenta que "el que sí que sabem és que la selecció de monitors i monitores i director va ser a través d'una borsa que l'empresa va publicar i no va ser com havia dit el govern de la mateixa manera que es feia abans".

Pel què fa al nombre d'infants que enguany prenen part del casal, la CUP creu que, tot i que la covid-19 ha influït en la davallada d'inscripcions, "l'externalització amb l'opacitat que ha comportat" ha fet que les famílies optessin per altres opcions.

L'atenció que reben els treballadors per part de la gestió del servei, que segons la CUP fins ara ha estat telemàtica, i la reducció del material que, diu el partit, tenen a disposició els monitors, són dos aspectes més que es critiquen des de la formació.

Per altra part, l’assemblea de la CUP ha expressat el seu suport a l’equip de direcció i monitoratge del casal.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits